Volcom Fiji Pro `13 tik pred začetkom

Volcom Fiji Pro `13 tik pred začetkom
May 26, 2013 Marko Odič

Le še nekaj dni nas loči od tekme, ki fanom in poznavalcem prev gotovo povzroči hudo močenje ustne votline. Čaka nas namreč trinajst dni v začetku junija, ko se bodo tekmovalci na ASP `CT lestvici ganjali po čudovitih valovih otoka Tavarua.

Kaj nas čaka letos, se prav gotovo sprašujejo tudi vsi smotani sistemsko-moteni ASPjevci. Še več zvitih gležnjev, polomljenih reber, res velikih valov ali perfektna popolnost 6-8 čeveljskih mega-tub Tavarue!?

Zadeva se začne čez točno 6 dni, 4 ure in nekaj nepomembnih minutk. Lansko leto smo uspeli videti odličen swell, ki je povzročil, da je postalo otočje Fiji za par dni celo igrišče največvarjev -surferjev res velikih valov, letos pa lahko, ob spremljanju slik in posnetkov s Teahupoo-ja opažamo, da je južna polobla začela aktivno pošiljati takšne in drugačne valove, swelle, vibravije in energije zapakirane v gomilo različnih paketkov in s tem povzroča, da se tudi surferjem južne poloble prav gotovo močijo usta v pričakovanju čimboljše surferske sezone.

Kdor bi si rad pogledal tekmo, naj pa poklika tole povezavo … Volcom Pro Fiji 2013!

om

Comments (0)

Leave a reply