Surf hiša Portugalska

Zakaj v Surf hišo Portugalska?

icon box image

Surf

Šola surfanja na valovih je primerna za vse, ki si želite adrenalina, zabave in odklop iz vsakdana, ne glede na starost, spol ali znanje. Imamo tri stopnje šole surfanja: začetni, nadaljevalni in napredni.

icon box image

Hiša

Surf hiša Portugalska je odprta od marca do novembra. Pri nas si nahraniš dušo, odpreš srce in sprostiš um. Poskrbimo za nepozabne surf počitnice in zato se veliko gostov vrača k nam iz leta v leto.

icon box image

Družba

V Surf hiši boš spoznal goste iz celega sveta, zato je družba vedno zelo zabavna! Lahko prideš sam, v paru, s prijatelji ali družino – za vsakogar imamo svoj kotiček.

icon box image

Adventure

Poleg surfanja na valovih organiziramo tedenske izlete, BBQ ter večerje. Poleti se odvija mnogo festivalov ter koncertov na katere vozi tudi naš shuttle. Program je primeren za vse: začetnike, profije, fante, punce, mlajše, starejše, in vse vmesne.

Šola surfanja na valovih

icon box image

OPREMA

Surf opremo imaš od prvega do zadnjega dne na voljo za neumorno surfanje. Edini pogoj je, da si se udeležil/a uvodnega dneva tečaja surfanja. Ob dnevih, ko razmere na morju ne omogočajo varnega surfanja, lahko surfaš samo v sklopu surf šole.

icon box image

ŠOLA SURFANJA

Surfanje učimo že 15 let in smo najboljši pri tem. Imamo odlične učitelje, ki učijo po naših osnovnih 3 pravilih: varnost, zabava in znanje. Vsakemu tečajniku pričaramo najboljšo surfersko izkušnjo. Pri tem se prilagodimo njegovemu znanju in željam.

icon box image

VARNOST

Ob dnevih, ko razmere na morju ne omogočajo varnega surfanja, surf oprema za prosto surfanje ni na voljo gostom, ki so v začetnem ter nadaljevalnem tečaju. Le ti lahko surfajo zgolj pod nadzorom surf učiteljev v sklopu surf šole.

icon box image

PRILAGOJENO

Napredni tečaj vedno poteka ločeno od začetnega in nadaljevalnega tečaja, ne glede na to, koliko je prijavljenih. Izvaja se, če je vsaj 1 prijavljen.

Tečaj surfanja na valovih poteka 5 dni na teden po 3 ure na dan na lokalni plaži, oziroma na eni izmed plaž med Praia da Areia Branca in Peniche, kjer se vedno najde dober val. Šola zajema teorijo surfanja in praktični del.

Šola surfanja na valovih poteka od ponedeljka do petka. V soboto in nedeljo je prosto surfanje. Surf oprema je na voljo cel teden. Gostom priporočamo prihod v nedeljo. Prihodi so možni vsak dan, razen v četrtek in petek.

Začetni tečaj

Začetni tečaj surfanja

Komu je namenjen?
Začetni tečaj surfanja na valovih je namenjen popolnim začetnikom. Če nisi še nikoli stal na surf deski ali pa si surfal le enkrat ali dvakrat je začetni tečaj kot nalašč zate. Edini pogoj za udeležbo na začetnem tečaju je, da znaš plavati in hoditi. Vse ostalo izveš pri nas. Večina ljudi, ki gre z nami stoji na surfu prvič, tako da brez skrbi.

Kaj se boste naučili?
V začetni šoli surfanja na valovih se prvi dan posveti opremi, varnosti, pedlanju in lovljenju pene, na večernem predavanju pa se poglobimo v teorijo surfanja. Izveste lahko vse o vremenu, valovih, opremi in varnosti, prav tako se naučimo osnov gibanja v vodi in lovljenja pene (ki nastane, ko se val zlomi) že na suhem.
Prvi dan šole poteka na plaži kjer začnemo z vstajanjem na deski. Vstajanje pilimo vse do konca tečaja.
Tretji dan šole imamo snemanje in zvečer videoanalizo, ki je namenjena učenju iz lastnih napak ter napak drugih. Učitelji vam napake pokažejo in predlagajo načine kako jih odpravite, obenem pa je videoanaliza vedno zelo zabavna.
Vse nadaljnje dneve namenimo izpopolnjevanju tehnike in se tudi podali iz pene na valove ter se učili surfanja na valovih (seveda, če bodo razmere ugodne in znanje primerno). Začetni tečaj se izvaja, če je vsaj 1 prijavljen.

Oprema
Ob prihodu v surf hišo Portugalska dobiš vso potrebno opremo za surfanje na valovih (desko in neoprensko obleko) in jo imaš na razpolago skozi celotno šolo srfanja in tudi vse ostale dni (vrneš ju zadnji dan pred odhodom domov). Tako lahko surfaš kolikor te je volja in kolikor zmore tvoje telo. Napredek je v veliki meri odvisen od lastne zagnanosti.

Nadaljevalni tečaj

Nadaljevalni tečaj surfanja

Komu je namenjen?
Če si se Ujusansa šole surfanja že udeležil v prejšnjih letih, in brez težave ujameš peno ter se stoje voziš po peni, potem se prijavi v nadaljevalni tečaj surfanja. Za udeležbo na nadaljevalnem tečaju je potrebno imeti osnovno znanje o opremi in varnosti v vodi, ter obvladati tehniko lovljenja pen in vstajanja na deski. Moraš biti sposoben priti v line up v 1 meter visokih valovih.

Potek šole
V nadaljevalnem tečaju začneš tam, kjer si končal prejšnjič, ko si bil z nami. Ob upoštevanju nivoja znanja, ki ga že imaš se osvežijo osnove in se bolj posveti napredku. Poudarek v nadaljevalnem tečaju je na surfanju valov.
To pomeni, da se najprej nauči izbrati pravilno mesto in trenutek za vstop v vodo. Potem vadimo prehajanje valov in pene pod vodno gladino (duck-dive) in se po dosegu lineupa posvetimo pravilnemu pozicioniranju in obnašanju v lineupu. Pomemben del napredka je tudi izbira pravilnega vala, zato se  naučimo opazovati morje in valove ter izbrati pravega, vadimo tudi pravilen trenutek lovljenja vala in vstajanje na valovih. Užitkarske trenutke vožnje po valu vstran bomo poskušali izpiliti in nadgraditi s prvimi zavoji.
Pogovarjamo se tudi o fizični in mentalni pripravi za surfanje, o surfanju po drugih koncih sveta, kako se tam obnašati  in na kaj biti pozoren, kdaj se odločiti za nakup svoje opreme in še mnogo drugega. Ob vsem tem se  skupaj učimo kako, ob upoštevanju narave, kar najbolje izkoristiti svoje fizične in psihične zmožnosti, da bo vsak sešn nekaj posebnega in lahko iz vode vedno prideš poln energije, veselja  in novega znanja.
V iskanju popolnih sešnov in boljših valov se prilagajamo vremenu, plimi in oseki, gužvi in ostalim trenutnim razmeram, zato bomo temu primerno prilagodili čas in mesto šole. Nadaljevalni tečaj vedno poteka ločeno od začetnega tečaja, ne glede na to, koliko je prijavljenih. Izvaja se, če je vsaj 1 prijavljen.

Oprema
V nadaljevalnem tečaju imaš možnost izbire manjše surf deske. Skupaj z učiteljem ocenita, če bi tvojemu znanju bolj ustrezala Mini Malibu ali celo prehodna shortboard surf deska namesto penaste. Ostalo glede opreme velja isto kot za začetni tečaj (kavcija itd…).

Napredni tečaj

Napredni tečaj surfanja

Komu je namenjen?
V naprednem tečaju se predpostavlja, da imaš za seboj kar nekaj izkušenj iz surfarijev in si že surfal več različnih tipov valov. Tečaj je namenjen vsem, ki se že peljete postrani po valu in tudi izvajate zavoje. Če brez težave ujameš vsaj polovico izbranih manjših valov ter pri vožnji izvedeš bottom turn in kak top turn, potem se prijavi v napredni tečaj surfanja. Moraš biti sposoben priti v line up v 1,5 metra visokih valovih.

Potek šole
Ob upoštevanju nivoja znanja, ki ga že imaš, se posvetimo tvojim šibkim členom pri srfanju in jih poskušamo kar se da hitro odpraviti/popraviti. Ti so lahko tehnične narave (nepravilna tehnika), prevelika togost, pomanjkanje kondicije, strah pred večjimi valovi, itd.
V tem tečaju je še večji poudarek na video analizi in surfanju na reefih, tudi v pogojih, ko so valovi večji in močnejši. Velik poudarek je na sami tehniki surfanja blizu pene (in the pocket) in pa tehnični izvedbi posameznih manevrov. Bolje kot ti gre surfanje, bolj je pomembna tudi oprema. Zato več časa namenimo testiranju različnih shortboardov, tako da lahko vsak posameznik ugotovi kakšna deska mu najbolj odgovarja preden se poda v nakup nove opreme.
Na spotih kjer je otežen vstop ali izstop v line up se naučimo izbrati pravilno mesto in trenutek za vhod v vodo in izhod iz vode. Nato vadimo prehajanje valov in pene pod vodno gladino (duck-dive) in se po dosegu lineupa posvetimo pravilnemu pozicioniranju in obnašanju v lineupu. Eden ključnih delov napredka je izbira pravilnega vala, zato se naučimo opazovati morje in valove ter izbrati pravega. Vadimo tudi pravilen trenutek lovljenja valov in izvedbo bottom turn zavoja ter zavoja na steni takoj po štartu. Tehniko zavojev izpilimo in obenem ohranimo hitrost in nadzor v zavojih.
Pogovarjamo se o fizični in mentalni pripravi za surfanje, o surfanju po drugih koncih sveta, kako se tam obnašati  in na kaj biti pozoren, kdaj se odločiti za menjavo opreme in še mnogo drugega.
Ob vsem tem se skupaj učimo kako, ob upoštevanju narave, kar najbolje izkoristiti svoje fizične in psihične zmožnosti, da je vsak sešn nekaj posebnega in iz vode vedno prideš poln energije, veselja  in novega znanja.
V iskanju popolnih sešnov in boljših valov se prilagajamo vremenu, plimi in oseki, gužvi in ostalim trenutnim razmeram, zato se temu primerno prilagodi čas in mesto šole.
Napredni tečaj vedno poteka ločeno od začetnega in nadaljevalnega tečaja, ne glede na to, koliko je prijavljenih. Izvaja se, če je vsaj 1 prijavljen.

Oprema

Če nimaš svoje opreme so za brezplačni najem ali nakup na voljo različne shortboard deske.

Dodatne aktivnosti

icon box image

NAZARE

Eden najbolj znanih Big Wave spotov na svetu se nahaja le uro vožnje stran. Vsakič ko valovi na znameniti Praia do Norte presežejo 10 metrov, se na željo gostov podamo na izlet v sedaj že svetovno znani Nazare.

icon box image

IZLETI

Lizbona, Ericeira, Obidos, Cabo da Roca in Sintra, Peniche, Nazare … lahko izbiraš med celodnevnim ali pol-dnevnimi izleti. Izleti vključujejo prevoz tja in nazaj, vodenje, informacije o kraju, fotkanje in celotno organizacijo. Cena je odvisna od izleta (že od 20 EUR dalje!).

icon box image

PRO PORTUGAL

Legendarna tekma surfanja na valovih WSL Peniche / Portugal na kateri bo prisotnih najboljših 36 surferjev na svetu, se vsako leto priredi na vsem znanem spotu Supertubos. Dogodek je spektakularen, saj lahko iz plaže opazuješ proje kako zategujejo tube, le 20 metrov stran! Pa tudi ujameš jih lahko za podpis ali fotko! Ne zamudi, vsak marec.

icon box image

KONCERTI

Lizbona se ponaša z mnogo koncerti svetovnih legend. Vsako leto se zgodi Rock in Rio Lisboa, veliki event koncertov in prireditev. Letos bodo koncentirali tudi Linkin Park, Rolling Stones, Robbie Williams, Justin Timberlake, Arcade Fire in mnogo drugih. Super priložnost za totalni odklop, potem pa še skok med valove in adrenalin se nadaljuje.

Surf hiša Portugalska  –  Surf Hostel

SOBE  –  Surf Hostel

1 – Soba s pogradi ter kopalnico – SHARED Suite – 4 postelje
2 – Soba s pogradi ter kopalnico – SHARED Suite – 4 postelje
3 – Soba s pogradi ter kopalnico – SHARED Suite – 6 postelj
4 – Privat soba z zakonsko posteljo ter kopalnico – DOUBLE Suite – 2 pax
5 – Privat soba z zakonsko posteljo ter kopalnico – DOUBLE Suite – 2 pax
6 – Privat soba z zakonsko posteljo ter kopalnico – DOUBLE Suite – 2 pax
7 – Privat soba z dvema enojnima posteljema ter kopalnico – TWIN Suite – 2 pax
8 – Privat soba z dvema enojnima posteljema ter kopalnico – TWIN Suite – 2 pax
9 – Privat soba z zakonsko posteljo, kopalnico ter dodatno enojno posteljo – DOUBLE / TWIN / TRIPLE Suite – 2 /3 pax
10 – Privat soba z zakonsko posteljo, kopalnico ter dodatno enojno posteljo – DOUBLE / TWIN / TRIPLE Suite – 2 /3 pax

V Surf hostlu je gostom na voljo večja kuhinja za pripravo obrokov.

icon box image

Lokacija

Surf hiša Portugalska stoji v idilični, tradicionalni portugalski vasici, tik ob morju. Od plaže je oddaljena le 300 metrov. Vasica ponuja vse kar potrebuješ – trgovino, tržnico s svežim sadjem in zelenjavo, kavarne, restavracije, pekarno, bankomat, rent-a-scooter, ter lekarno. Vse je na dosegu roke oziroma v radiusu 300 metrov, tako da tudi kolesa ne potrebuješ.

icon box image

Restavracije

200 metrov od surf hiše najdeš vrsto restavracij ob morju. Od indijske, pizzerije ter klasičnih portugalskih z morsko hrano. Prav tako je v bližini več beach barov s terasami, kjer lahko uživaš ob pogledu na morje.

icon box image

Hiša

Surf hiša Portugalska ima 10 spalnic, vsaka soba ima privat kopalnico (ensuite), tako da si s prijatelji deliš le valove. Hiša ima veliko dnevno, chill out sobo, TV & bralni kotiček,  veliko jedilnico ter kuhinjo. Zunaj je bazen ter več kotičkov za druženje in chill out po dobrem surf sešnu.

icon box image

Kuhinja

Gostom je na voljo kuhinja za pripravo obrokov. Večina gostov v hostlu sicer obeduje zunaj (večerje), ker so restavracije blizu in izbira je pestra.

icon box image

Extras

V surf hiši so za vsakogar na voljo internet, TV & DVD, knjižnica, več koles, fuzbal miza, vsi kuhinjski pripomočki, posteljnina in brisače.

icon box image

Družba

V Surf hiši boš spoznal goste iz celega sveta, zato je družba vedno zelo zabavna! Lahko prideš sam, v paru, s prijatelji ali družino – za vsakogar imamo svoj kotiček.

Surf hiša Portugalska  –  Beach House

Poleg nastanitvene opcije v Surf Hostlu je na voljo tudi Beach House

Obe hiši se nahajata 300 metrov od plaže ter sta med seboj oddaljeni 50 metrov

SOBE v Beach House

1 – Soba z dvema pogradoma – SHARED – 4 postelje
2 – Soba z enim pogradom – SHARED – 2 postelji
3 – Soba z enim pogradom – SHARED – 2 postelji
4 – Privat soba z zakonsko posteljo ter kopalnico – DOUBLE Suite – 2 pax
5 – Privat apartma z zakonsko posteljo, kopalnico ter majhno kuhinjo ter lastnim vhodom – APARTMENT – 2 pax

Hiša za goste ni opremljena s kuhinjo za samostojno kuhanje. Poleg vključenega zajtrka, so gostom na voljo kosila ter večerje ob prednaročilu. Vsa hrana je lahko pripravljena brez glutena, primerna za vegetarijance in vegane

icon box image

Hiša

Beach house – Surf hiša Portugalska ima 5 spalnic, nekatere imajo privat kopalnico (ensuite) in je od valov oddaljena 250 metrov. Hiša ima veliko dnevno s kaminom, več teras za chill out, TV & bralni kotiček ter veliko jedilnico. Na voljo je tudi ločen manjši apartma s samostojnim vhodom.

icon box image

Kosila in večerje

Ne želiš kuhati na počitnicah? Ni problema! Ob prednaročilu nudimo kosila ter večerje. Prilagodimo se individualnim željam ter programu šole surfanja. Tako te bo ob prihodu iz plaže čakal topel obrok po želji. Pa dober tek!

icon box image

Peš na spot

Beach house – Surf hiša Portugalska se nahaja v idilični, tradicionalni portugalski vasici, tik ob morju. Od plaže je oddaljena le 300 metrov. Tako lahko surfaš kadarkoli ter kolikor želiš. V bližini je na voljo trgovina, tržnica s svežim sadjem in zelenjavo, kavarne, restavracije, pekarna, bankomat, rent-a-scooter, ter lekarna. Vse je oddaljeno 3 minute hoda.

icon box image

Pridih domačnosti

Gostiteljici Niki in Eva živita v hiši in stalno skrbita za dobro počutje gostov. Z veseljem organizirata spoznavne večere, družabne igre in tvoje surf znanje dopolnjujeta z ogledom surf filmov. Za dodatno popestritev sta vedno na voljo tudi mačja prijatelja Joey in Chandler, ki najraje predeta v kakšnem naročju. Tako se boš v Beach house – Casa dos Amigos počutil, kot da si prišel v svoj drugi dom!

NASLOV

Surf hiša Portugalska – SURF HOSTEL

Rua Estrela do Mar N.º 7

Praia da Areia Branca

2530-220 Lourinhã

Portugal

Google Maps lokacija

NASLOV

Surf hiša Portugalska – BEACH HOUSE

Rua do Campismo N.º 13 A

Praia da Areia Branca

2530-226 Lourinhã

Portugal

Google Maps lokacija

KONTAKT 

portugalska@ujusansa.si

T: (+351) 925 428 129

O NAS & KONTAKT

O NAS

Kostja in Maša živiva na Portugalskem že nekaj let. Surf hišo sva odprla za goste leta 2011, pot pa naju je na Portugalsko zanesla zaradi ljubezni do oceana in želje po življenju med peskom in soncem. Poznava priljubljene in tiste skrite surf spote na dolgi obali Atlantika, pa tudi vse znane in neznane atraktivnosti dežele. Oba govoriva Portugalsko, zato naju lahko vedno prosiš za pomoč tudi glede jezika. Veliko dogodivščin imava s surfanjem na valovih in poučevanjem, saj surfava že vrsto let po mnogih surf spotih sveta.

Kostja je eden prvih slovenskih surf učiteljev in eden najbolj izkušenih (Učitelj surfanja 2. stopnje pri portugalski surf zvezi). Maša je tudi učiteljica in svetovalka Feng shuija, iz svojih potovanj vedno prinese kaj novega k vodenju surf hiše.

V surf hiši boš spoznal/a tudi druge člane ekipe, ki vsak s svojo energijo prispevajo k pozitivnem vzdušju. V hiši ne boš nikoli sam, vedno bo tam vsaj eden izmed ekipe.

KONTAKT

Surf hiša Portugalska

portugalska@ujusansa.si

T: (+351) 925 428 129

Kako do nas?

icon box image

Letalo

Najlažje prideš do surf hiše z letalom iz Benetk, Milana, Zagreba ter Dunaja in letiš v Lizbono. Možni so tudi leti v Porto ter iz Porta avtobus v Lizbono in od tam naprej do nas.

icon box image

Javni prevoz

Od letališča v Lizboni do nas lahko enostavno prideš s kombinacijo uporabe taksija, metroja in avtobusa. Za lažjo pot smo pripravili natančna navodila.

icon box image

Privat transfer

Do Dunaja prideš z našim partnerjem GoOpti. Na mail: lovro@goopti.com pošlješ mail s podatki in kodo “Ujusansa”. Cena na osebo je 38 EUR.

PREVOZ PODROBNO

LETALO

Najlažje prideš do surf hiše z letalom. Ugodni prevozi so iz Dunaja, Benetk, Milana, Zagreba, občasno tudi iz Trsta, Gradca in Celovca. Najbližje letališče je v Lizboni, lahko pa letiš tudi v Porto in se od tam podaš z avtobusom do Lizbone.

Letalske karte preveri tukaj: stran www.skyscanner.net ali www.momondo.com. Na teh straneh imaš naknadno opcijo iskanja glede na druga odhodna letališča in glede na cene kart po dnevih znotraj posameznega meseca.

Do letališča uporabi nizko cenovni kombi prevoz: Go Opti, Vamo Tamo, Na letališče.

IZ LETALIŠČA DO SURF HIŠE

Od letališča v Lizboni do naše surf hiše lahko prideš na dva načina, ki se razlikujeta po udobju in po ceni. Lahko naročiš privat prevoz in te pridemo iskati ali pa uporabiš javni prevoz. Obe varianti sta opisani spodaj. V primeru, da priletiš v Porto, moraš najprej z avtobusom do Lizbone. Nato slediš spodnjim navodilom.

Varianta 1: Privat transfer iz letališča
Če predhodno naročiš transfer iz letališča, te bomo pričakali na letališču in te po pristanku letala odpeljali direktno v surf hišo. Cena enosmernega transferja znaša 100 EUR za 1 – 8 oseb.

Varianta 2: Javni prevoz
Ko zapustiš zgradbo letališča, greš na:

A) Taxi do avtobusne postaje Sete Rios (Google Maps lokacija)

ali

B) Metro
Lizbonsko letališče ima povezavo z metrojem (Google Maps lokacija). Ko prideš iz letališke zgradbe zavij desno in nadaljuj 100 m, dokler ne vidiš oznake za metro. Kupiš karto. Rdeča linija povezuje letališče s centrom mesta. Izstopiš na končni postaji S. Sebastião, kjer prestopiš na Modro linijo (smer Colégio Militar / Luz). Izstopiš na postaji Jardim Zoológico (Google Maps lokacija).

Ko prideš ven iz metroja, greš na avtobusno postajo Sete Rios (Google Maps lokacija), kupiš karto za avtobus, ki pelje v Praia da Areia Branca (smer Peniche). Iztopiš na postaji Praia da Areia Branca. Vožnja traja 75 min. Cena karte je 8.90 EUR.

Online nakup kart ter VOZNI RED – Lisboa (Sete Rios) – Praia da Areia Branca

Odhodi autobusov iz Lizbone ob nedeljah: ob 12.30h, 13.30h, 15.45h, 17.00h, 18.30h, 19.30h (zadnji)

Izstopiš na autobusni postaji Praia da Areia Branca (Google Maps lokacija).

Surf hiša je od avtobusne postaje oddaljena 200 metrov, tako da lahko prideš do nas peš in opraviš check-in. Od autobusne postaje greš po cesti navzdol, vmes prečkaš glavno cesto ter nato zaviješ levo

Hiša 1 – Surf Hostel (lokacija surf hiše na Google Maps)

Hiša 2 – Beach House (lokacija surf hiše na Google Maps)

Program in cena

Tedenski tečaj surfanja na valovih vsebuje

 • nastanitev v surf hiši 300 metrov od morja – 7 nočitev / 8 dni
 • 7 x samopostrežni zajtrk (tudi vegan & vegi opcija)
 • 5 x šola surfanja (stopnje: začetna, nadaljevalna ali napredna)*
 • 5 x prevoz in vodenje po surf spotih
 • vsa oprema za surfanje na voljo ves čas (surf deska, neopren)
 • športno nezgodno zavarovanje med šolo surfanja
 • video analiza
 • brezplačen dostop do interneta
 • surf moviji, knjige, revije
 • brezplačna uporaba koles
 • sveža posteljnina in brisače
  * ob nedeljah ni surf šole; na proste dneve imaš na voljo surf opremo in surfaš surf spote blizu hiše, ki je od valov oddaljena 300 metrov
 • V Beach House obstaja možnost doplačila za kosila ter večerje

Cene  –  Surf Hostel

Julij, avgust & september:
Večposteljna soba (SHARED): 540 EUR
Privat soba za dve osebi (DOUBLE ali TWIN): 600 EUR
Privat soba za eno osebo (SINGLE OCCUPANCY): 880 EUR

Preostali meseci:
Večposteljna soba (SHARED): 470 EUR
Privat soba za dve osebi (DOUBLE ali TWIN): 550 EUR
Privat soba za eno osebo (SINGLE OCCUPANCY): 780 EUR

Vse cene so na osebo za 8 dni/7 nočitev.

Cene  –  Beach House

Julij, avgust & september:
Večposteljna soba (SHARED): 540 EUR
Privat soba za dve osebi (DOUBLE ensuite): 580 EUR
Privat soba za eno osebo (SINGLE OCCUPANCY): 840 EUR

Preostali meseci:
Večposteljna soba (SHARED): 470 EUR
Privat soba za dve osebi (DOUBLE ali TWIN): 535 EUR
Privat soba za eno osebo (SINGLE OCCUPANCY): 750 EUR

Vse cene so na osebo za 8 dni/7 nočitev.

V kolikor želiš twin sobo (dve enojni postelji) in ne double room (zakonska postelja), nam prosim sporoči ob prijavi, da predčasno pripravimo sobo.

Kaj če je moj teden pol v septembru in pol v oktobru? Cena se izračuna pol – pol.

Gostje lahko opravijo check-in vsak dan razen v četrtek & petek. S tečajem surfanja na valovih pričnemo takoj naslednji dan (z izjemo nedelje).

Ob prijavi imaš 7 dni časa za plačilo akontacije. Rok je kratek, ampak imamo malo prostora v hiši in sprejemamo samo resne bodoče surferje. Poleg same šole surfanja organiziramo tudi druge aktivnosti, kot so BBQ na plaži, surf yoga, tekmovanje v slack-line, izlete ter ostale družabne aktivnosti. Lahko se nam pridružiš za en teden ali več.