Koronavirus

18.03.2021

Koronavirus, COVID-19 in Ujusansa

Novice

Naši kampi v Franciji potekajo tudi to poletje.

Družinski kamp je odprt od 26.6.2021.

Študentski pa od 27.8.2020 z odhodom iz Ljubljane in traja do konca septembra, ko je na koncu tudi prevoz nazaj v Slovenijo.

Ob petkih v vsakem primeru štarta bus iz Ljubljane, da pripelje njih nazaj in pripelje nove.

Ujusansa spremlja dogajanje v Sloveniji in Franciji. In na tem mestu so vedno najnovejše novice glede tega kaj mislimo in kako bo.

Izvedba kampa

Glede na COVID-19 situacijo v Franciji, ki se tedensko spreminja, bomo morali prilagoditi izvedbo kampa. S tem zagotavljamo varnost naših gostov. Navodila kako se obnašati, da smo varni, so obešena na oglasni tabli v kampu: nositi maske v trgovinah in na glavnih ulicah, umivati roke, distanca med neznanci, ne hoditi v zaprte prostore, če ni potrebe.

Kakšne so moje opcije odpovedi udeležbe?

Dokler se kamp izvaja in so meje odprte veljajo naša splošna pravila odpovedi napisana tukaj https://ujusansa.si/navodila-in-podatki-za-placilo in tukaj:

ODPOVED UDELEŽBE NA SURF KAMPU, SMUČANJU, BORDANJU IN SNEŽNEM KEMPU

Udeležbo na kampu je potrebno odpovedati pisno (na e-mail). V primeru odpovedi udeležbe na kampu s strani udeleženca se mu povrne denar v odvisnosti od časa odpovedi. Ujusansa v primeru odpovedi tečajnika zadrži:

 1. 90 dni pred odhodom: Ujusansa zadrži prijavnino 50,00 EUR
 2. 90 do 22 dni pred odhodom: Ujusansa zadrži prijavnino 50,00 EUR in 30% cene kampa
 3. 21 do 15 dni pred odhodom: Ujusansa zadrži prijavnino 50,00 EUR in 50% cene kampa
 4. 14 do 8 dni pred odhodom: Ujusansa zadrži prijavnino 50,00 EUR in 80% cene kampa
 5. 7 do 1 dneva pred odhodom: Ujusansa zadrži 100 % cene kampa

ZAVAROVANJE ODPOVEDI UDELEŽBE – RIZIKO ODPOVEDI
Možno je tudi zavarovanje odpovedi udeležbe tečaja za primer bolezni in drugih nepredvidljivih objektivnih razlogov. V tem primeru je potrebno vplačati dodatni znesek, ki je napisan na ceniku pri posamezni ponudbi.

Zavarovani tečajnik, ki odpove udeležbo na tečaju, pa dobi v celoti povrnjeno vplačilo ne glede na datum odpovedi. Zavarovanje lahko uveljavi tečajnik samo ob predložitvi zdravniškega potrdila ali drugega verodostojnega potrdila.

ODPOVED IN VRAČILO
V primeru odpovedi se iz zadržanega zneska krijejo nastali dodatni nastali stroški, ki jih imamo kljub odpovedi. V vseh primerih odpovedi, ko tečajnik sam najde zamenjavo, se mu plačilo povrne v celoti oz. se njegovo plačilo upošteva kot plačilo za tistega, ki gre namesto njega.

Imaš še kakšno vprašanje? Piši in vprašaj.

  Ime

  Mail

  Zadeva

  Sporočilo