Navodila in podatki za plačilo

Prosimo, da pred plačilom preveriš ali si oddal prijavo in dobil avtomatski povratni email s prijavnimi podatki.

Prosimo tudi, da nato prebereš standardne turistične plačilne pogoje in pogoje poslovanja ter odpovedi saj s prijavo in plačilom potrjuješ, da se z njimi strinjaš. Glavni poudarki so spodaj.

PLAČILO Z NAKAZILOM

Na banki, pošti ali preko spletne banke izpolniš plačilni nalog, kot je prikazano spodaj, paziš na referenco.
Podatki za nakazilo in pošiljanje:

Šark projekt, d.o.o.
KOTNIKOVA ULICA 5
RAČUN: SI56 6100 0001 5962 085
DŠ: SI19272227
NAMEN: priimek UDELEŽENCA

Referenco oz. sklic napišite v obliki:

SI00 in 224 (Ujusansa Surf Kamp)

SI00 in 324 (Snežni kamp)

SI00 in 524 (Surf hiša Portugalska)

Pri plačilu iz tujine boste potrebovali še naslednje podatke:
DELAVSKA HRANILNICA
MIKLOŠIČEVA 5
1000 LJUBLJANA
SLOVENIA
BIC/SWIFT: HDELSI22
IBAN: SI56 6100 0001 5962 085

Shranite kopijo potrdila o vplačilu (screenshot pri spletni banki).

Mi ne pošiljamo potrdil o vplačilih. Potrdilo izda banka/pošta/spletna banka. Shranite potrdilo od banke.

Primer izpolnjenega naloga, NAMEN: vpišite svoj priimek, SKLIC: vpišite 00 in številko kampa.

PLAČILO S KRIPTOVALUTAMI

Ujusansa omogoča plačilo surf kampov tudi s kriptovalutami in kriptokovanci, klikni na sliko in kasneje izberi kovanec:

KJE SMO?

Večinoma v vodi. Ujusansa je spletna agencija. Prijave, kontakt, plačila, ipd. vse urejamo preko spleta.

PRIJAVNINA (Ujusansa Surf Kamp)

S plačilom prijavnine si zagotoviš rezervacijo mesta v izbranem terminu surf ali snežnega kampa Ujusanse. Ob prijavi ti povemo v koliko dneh moraš plačati prijavnino in znesek. Prijavnina je tvoje prvo plačilo in se seveda odšteje od končnega zneska.  Namen prijavnine je, da se prijavijo samo resni kandidati.
V primeru, da odpoveš udeležbo, se prijavnina ne povrne. Lahko pa jo v roku enega leta izkoristiš v enem izmed naših kampov.

Če se prijaviš tik pred odhodom (do 1 meseca prej) ni potrebno plačati prijavnine, plača se kar celoten znesek. Prijavnina je tudi prenosljiva, vendar samo enkrat (ne moreš je prenašati iz prijave na prijavo in iz osebe na osebo več kot enkrat). Preden izbrišemo tvojo prijavo iz sistema, ti pošljemo vsaj en opozorilni email.

PREOSTALO PLAČILO

Preostali znesek je potrebno poravnati najkasneje 50 dni pred odhodom, v nasprotnem primeru zbrišemo prijavo in zadržimo prijavnino. Preden izbrišemo prijavo, pošljemo email.

POVABI ŠE NJEGA, POVABI ŠE NJO IN GREŠ SURFAT ZASTONJ

Posebna akcija velja za Ujusansa Surf Kamp. Povabi lahko vsak.
25 EUR dobiš samo za tistega prijatelja, ki še nikoli prej ni bil z nami (nima še nobene prijave pri nas.)

Za vsakega, ki ga boš povabil, ti bomo odšteli 25 EUR od tvojega končnega zneska za plačilo. Kako to deluje?

1. Najprej se prijaviš in med prijavo povabiš prijatelje ter nato plačaš prijavnino.
2. Prijatelji dobijo avtomatski mail s povezavo na prijavni obrazec.
3. Ko se oni prijavijo, naj vpišejo v opombe pri prijavi, kdo jih je povabil. Tudi oni lahko koga povabijo naprej.
4. Plačajo prijavnino.
5. Za vsakega povabljenega prijatelja, ki se je prijavil in plačal prijavnino, ti podarimo 25 EUR.

Teh 25 EUR odštejemo od tvojega končnega zneska.

Primer: Cena tvojega tečaja 399 EUR. Povabiš 4 prijatelje = 4 x 25 EUR = 100 EUR. Odštejemo 399 EUR – 100 EUR = 299 EUR.
Plačaš prijavnino 50 EUR in še 249 EUR.

PLAČILO NA OBROKE IN TRAJNIK
Če bi se rad udeležil surfanja, pa ne veš kako do denarja in kako boš surfanje plačal, nas kontaktiraj in skupaj lahko najdemo rešitev. Zavedamo se, da se gre surfati lahko samo poleti in da mogoče ravno takrat ni denarja. Lahko se dogovorimo za plačevanje na obroke, na trajnik, tako, da se zadnji obroki plačajo, ko se vrneš domov. Kontaktiraj nas.

ODPOVED UDELEŽBE NA SURF KAMPU, SMUČANJU, BORDANJU IN SNEŽNEM KEMPU

Udeležbo na kampu je potrebno odpovedati pisno (na e-mail). V primeru odpovedi udeležbe na kampu s strani udeleženca se mu povrne denar v odvisnosti od časa odpovedi. Ujusansa v primeru odpovedi tečajnika zadrži:

  1. 90 dni pred odhodom: Ujusansa zadrži prijavnino 50,00 EUR
  2. 90 do 22 dni pred odhodom: Ujusansa zadrži prijavnino 50,00 EUR in 30% cene kampa
  3. 21 do 15 dni pred odhodom: Ujusansa zadrži prijavnino 50,00 EUR in 50% cene kampa
  4. 14 do 8 dni pred odhodom: Ujusansa zadrži prijavnino 50,00 EUR in 80% cene kampa
  5. 7 do 1 dneva pred odhodom: Ujusansa zadrži 100 % cene kampa

ODPOVED IN VRAČILO
V primeru odpovedi se iz zadržanega zneska krijejo nastali dodatni nastali stroški, ki jih imamo kljub odpovedi. V vseh primerih odpovedi, ko tečajnik sam najde zamenjavo, se mu plačilo povrne v celoti oz. se njegovo plačilo upošteva kot plačilo za tistega, ki gre namesto njega.

MOŽNOST ODPOVEDI KAMPA S STRANI UJUSANSE
To se še ni zgodilo, ampak… Pri Ujusansi si pridržujemo pravico, da odpovemo določen termin tečaja/programa (v primeru premajhnega števila prijavljenih, drugih nepredvidljivih razmer…). Odpovemo lahko do 7 dni pred odhodom, kasneje ne. V tem primeru se lahko udeležiš kakšnega drugega termina/programa, če pa to ne želiš, se ti povrne celotno plačilo.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE
Za bolj sproščeno vzdušje je pomembno, da se pred potovanjem zdravstveno zavarujete. V Evropi (Španija, Francija) velja evropska kartica zdravstvenega zavarovanja, ki nam jo zastonj izda ZZZS (vsaj 4 dni prej jo naroči na www.zzzs.si).

CORIS

Priporočamo pa tudi Zdravstveno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS. Cene zavarovanja so odvisne od trajanja potovanja, držav potovanja in višine kritja. Več na spletni strani Coris.

Pri zavarovanju Coris veljajo tudi, ki jih imajo glede zavarovanja navedene na njihovi strani.

ZAVAROVANJE ODPOVEDI UDELEŽBE – RIZIKO ODPOVEDI
Možno je tudi zavarovanje odpovedi udeležbe tečaja za primer bolezni in drugih nepredvidljivih objektivnih razlogov. V tem primeru je potrebno vplačati dodatni znesek (riziko odpovedi), ki je napisan na ceniku pri posamezni ponudbi.

Zavarovani tečajnik, ki odpove udeležbo na tečaju, pa dobi v celoti povrnjeno vplačilo, razen prijavnine 50€ ne glede na datum odpovedi. Zavarovanje lahko uveljavi tečajnik samo ob predložitvi zdravniškega potrdila ali drugega verodostojnega potrdila.

OSTALO

PRIJAVA: Prijava v Ujusansa surf ali snežni kemp se opravi preko prijavnega obrazca na spletni strani. S prijavo skleneš z Ujusanso pogodbeno razmerje, ki je v smislu teh splošnih pogojev in navodil obvezujoče zate in za nas. Za prijavo se smatra tudi drug dogovor v ustni ali pisni obliki po telefonu ali internetu. Ob prijavi si dolžan navesti vse zahtevane podatke ter poskrbeti za pravilnost teh podatkov.

CENA: Cene kempov so napisane pri posameznem kempu in veljajo pa od dneva, ko je program objavljen. Skladno z 900. členom Obligacijskega zakonika imamo pravico zvišati ceno v primeru, da je prišlo do spremembe v menjalnem tečaju valute ali do spremembe v tarifah prevoznikov, ki vplivajo na ceno potovanja.

DOKUMENTI: Če se prijaviš v kemp, ki poteka v tujini, moraš imeti s seboj veljaven potni list (oz. osebno izkaznico, če le ta zadostuje) in vstopni vizum za posamezno državo (če je potreben). Če ga nimaš se šteje, da si odpovedal aranžma.

VREME: Vreme ali snežne razmere niso razlog za odpoved s strani tečajnika. Če ni dovolj snega in ne delajo vse naprave ali pa če ni dovolj valov mi nismo krivi.

CARINA IN TO: Kot udeleženec kempa si dolžan spoštovati carinske in devizne predpise Republike Slovenije in držav, kamor potujemo. Če zaradi nespoštovanja teh predpisov ne moreš nadaljevati potovanja, sam nosiš vse posledice in stroške, ki nastanejo v zvezi s tem.

REKLAMACIJE: Če kaj ne štima moraš o svojih zahtevah takoj, ko je mogoče, obvestiti nekoga iz ekipe oz. pisati na naš email naslov. Reklamacij stvari, na katere ni bilo vsaj ustno opozorjeno že med časom samega kempa, ne bomo upoštevali. Časa za pisno reklamacijo imaš 2 meseca od dogodka. Na reklamacijo moramo odgovoriti pisno v roku 8 dni.

CEPLJENJE: V primeru, ko so v programih navedena ali zahtevana potrebna cepljenja, si si sam dolžan priskrbeti mednarodno potrdilo – rumeno knjižico, z vpisanimi opravljenimi cepljenji.

IZGUBA DOKUMENTOV: Če na potovanju izgubiš dokumente, si jih moraš priskrbeti na lastne stroške. Se pa lahko obrneš na nas za pomoč.

KATEGORIZACIJE NAMESTITVE: Kategorizacije namestitvenih objektov (to pomeni recimo število zvezdic), ki jih navedemo v programu, so lokalne in ne naše, zato za njih ne odgovrajamo. Ponavadi, če je mogoče, iz lastnih izkušenj napišemo zraven še svojo subjektivno oceno.

O TEH POGOJIH: Ti splošni pogoji in navodila so sestavni del prijavnice, ki jo izpolni tečajnik ob prijavi. Šteje se, da je tečajnik s prijavo na posamezni kemp sprejel določila teh Splošnih pogojev in navodil. V kolikor je v posameznem programu glede katerekoli točke teh pogojev drugače določeno, velja kar je zapisano v programu. V primeru spora je za rešitev pristojno stvarno sodišče v Ljubljani.
Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo:
info@ujusansa.si
tel:: +386 40 541 527