Freestyle Snežni Kamp Ujusansa

Termin: 17.3. – 24.3.2018

Z Ujusanso se lahko poleg na valove,  končno po nekaj letih premora odpraviš tudi na sneg. Za naš snežni kemp smo izbrali francoski Les Sybelles.

PRIJAVA

Zakaj tja?

Ker kljub temu da so francoska smučišča največja je ta sestavljen iz dveh (Saint Sorlin d’Arves in Le Corvier) in nam ponuja kar 310km smučarskih prog, imajo bolan freestyle park, ker je dovolj visoko, da ima 100% sneg (letos ga je zapadlo ‘samo’ 300 cm), kar imajo neomejeno powderja, ker imaš od postelje pa do prve proge nekaj korakov in še kakšen razlog bi se našel.

Powder’s up, dude! (sčekiri webcam)

CENA: 349 EUR

V ceni je vključeno:

– Prevoz z avtobusom Ljubljana – Les Sybelles – Ljubljana. Predviden odhod avtobusa je v petek, zvečer/ponoči iz Ljubljane, predviden povratek je v soboto zvečer.
– 7 dnevna namestitev v 4, 6 ali 8 posteljnih apartmajih,
– 6 dnevna smučarska karta,
– turistična taksa

Število mest je omejeno. Trenutna zasedenost je 2/5.

Doplačila:

– zavarovanje CORIS 12,50 €. Uju nasvet: Vzemi!
– brisače doplačilo v kraju 8 € na koncu jh morate vrniti). Uju nasvet: Vzemi posteljnino in brisače od doma, ne plačaj nič!
– končno čiščenje (razen kuhinje) 68 €, v kolikor apartmaja ne počistite sami. Uju nasvet: Počistiš sam, kao, pršparaš dnar!
– TV 40 €/teden (če hočeš). Uju nasvet: Ne gledat TVja. Žur v mestu!
– kavcija za apartma na osebo 75 € (kavcijo vrnemo na koncu potovanja, če je vse uredu). Uju nasvet: Ne zažgat apartmaja, ne razbit sten, počisti apartma in kavcija se bo pojavila!
– prazna postelja v apartmaju 69 €. Uju nasvet: Če ste zaključena družba, recimo 3 – je in bi radi bili sami v apartmaju za 4, vzemite to opcijo. Do the 69!
– posebna ponudba za pare: Vzameta apartma za 4 in plačata samo 1 prazno posteljo. Doplačilo 35 € na osebo. Uju nasvet: Urediš si svoj domek za stiskat, žurat greš pa k sosedom.

Popusti:
Ni popustov. Cena je že tako čisto nizka.

Navodila in pogoji plačila.

Ujusansa apres-ski party – To the beach or to the bar!

Po celemu dnevu snegovanja se bomo skupaj pozabavali ob družabnih igrah in si pogreli prste ob čaju in piškotih…hm… tekili in limoni? (Varščina in cena odvetnika ni všteta v ceno).

Apartmaji

Résidence Odalys Les Chalets de la Porte des Saisons je naselje 8 gorskih koč s pogledom na goro Aiguilles d’Arves, ki so od prvih smučarskih prog oddaljene le 300 m. Trgovine z živili so 200 m stran.

Apartmaji so dobre kvalitete, tipsko in zelo funkcionalno opremljeni ter tako primerni za mlade in vse tiste, ki večino dneva preživijo na smučišču. Kaj to pomeni? Če še nisi bil na smučanju / bordanju v Franciji – francozi so pri apartmajih zelo šparovni s prostorom :).

Apartmaji so opremljeno s kuhinjo (električni štedilnik, hladilnik, pomivalni stroj, mikrovalovna pečica, aparat za kavo), dnevnim kotičkom z jedilnim kotom, raztegljivim kavčem in televizijo. Vsi apartmaji imajo balkon ali teraso. Poleg tega imajo notranji bazen, z doplačilom pa se lahko koristi tudi sauna.

Apartmaji so tukaj.

Opisi apartmajev:

Apartma za 4 osebe (enosobni, 28-30 m2): dnevni prostor (2 ležišči), spalnica (2 ležišči) kuhinjska niša, wc, kopalnica, balkon.

Apartma za 6 oseb (enosobni, 29-38 m2): dnevni prostor (2 ležišči), 2 soba z drsnimi vrati s pogradom, kuhinjska niša, wc, kopalnica, balkon.

Apartma za 8 oseb (dvosobni, 43-54 m2): dnevni prostor (2 ležišči), spalnica (zakonska postelja), spalnica (2 ležišči), soba z drsnimi vrati s pogradom, kuhinjska niša, wc, kopalnica, balkon

Razporeditev po apartmajih

Razporeditev po apartmajih naredite sami ali pa Ujusansa. Brez skrbi, v apartmaju boš z nekom, ki bo kul kot ti. Število posameznih apartmajev je namreč omejeno, zato je pomembno, da nam čim prej (že ob prijavi) poveste s kom bi radi bili.

Za zaključene družbe (če si nočete deliti apartmaja z nekom, ki ga ne poznate): vsaka prazna postelja v apartmaju stane 69 eur (to pomeni, da lahko trije vzamete apartma za 4 in skupaj doplačate 69 eur.)

Apartmaji lahko delno odstopajo od opisa, vendar se število prostorov ne spreminja.

Kvaliteta: ***

Domače živali: po predhodni najavi z doplačilom.

Hrana: v apartmajih si vsak kuha sam, oziroma, lahko kuha vedno eden in isti, če je za, oziroma lahko rotirate, oziroma, no se boste že zmenili.

Razne dodatne informacije:

Minimalno število prijavljenih, da se snežni kamp izpelje, je 40. Če bi prišlo do odpovedi te obvestimo najmanj 10 dni pred odhodom (do sedaj nismo odpovedali še nobenega kampa).

Dokumenti: Za potovanje v Francijo je dovolj osebna izkaznica. Vize, cepljenja in podobne zadeve niso potrebne.

Zavarovanje: Ob prijavi lahko izbereš 8 dnevno turistično zavarovanje zdravstvenega zavarovanja v tujini z asistenco CORIS.

Navodila: Navodila za snežni kamp bomo poslali 1 teden pred odhodom na tvoj mail.