J-Bay zvišuje temperaturo

J-Bay zvišuje temperaturo
June 6, 2010 Marko Odič

In znižuje število pokurjenega ogljika. S ciljem biti čim bolj eko-prijazni, eko-usmerjeni in eko-tekmovalni, so se organizatorji tekme Billabongovci odločili, da naj letošnja tekma čim manj onesnažuje, naj bo kar se da okoljsko prijazna in v skladu s Kyotskim sporazumom. Vsak dan je tudi že bližje težko pričakovan julij, ko pridejo v JAR -nogometne reprezentance? Neee, ko pride karavana sanjskega toura (15. – 25. julij) ASP in že petindvajseta tekma Billabong Pro Jeffreys Bay, s prvencem že daljnjega leta 1984.

A toliko časa je že? Jup, ker se tekma bliža so mediji počasi že začeli pripravljati surferje in ostali svet na četrto tekmo toura, napovedujejo blazen spektakel na valovih in tak boj za zmago, da to skoraj že ni res.

…1984…

Zakaj pa to? No, lanski zmagovalec Parko proti letošnjejem trenutno skupno drugouvrščnem Jordyu, local spirit, zoper (spet) vodilnega na touru in štirikratnega zmagovalca J-Baya Kellyja proti ex-zmagovalcu Taj-jineu in ex-zmagovalcu Andy Ironsu zoper aktualnega svetovnega prvaka Mickerja, da o letošnjih young goonsih in rookiejih niti ne govorimo. Ufff, saj to je bolj zapleteno kot skleda makaronov. 
 
Parko…

Surferski kuloarji celo pravijo, da je skupek tekmovalcev sezone `10 en najbolj talentiranih do zdaj in kje je lepši spopad za lovoriko kot na enem najboljših valov na svetu, Supertube Džefrijevega zaliva v Južni Afriki.
Kdor si bo želel ogledati tekmo v živo ima tule povezavo, tik pred tekmo jo seveda še enkrat objavimo, da ne bo ostal kdo brez. 
http://vimeo.com/4900323
Kelly…

Shaka! 

om

Comments (5)

 1. mm Author
  Marko Odič 2026 years ago

  sloni ne marajo shortboarderjev… pfff… soulrajderji… 😀 😀 😀

 2. mm Author
  Marko Odič 2026 years ago

  pa lih karbon hočjo zmanjšat… ker conundrum … al je to oxymoronizem… 😀 😀 😀

 3. mm
  klemen 2026 years ago

  Pol uni k majo dile iz nafte ne bodo smel nastopit 🙂

 4. mm
  klemen 2026 years ago

  Škoda ker ni več everybody surfs v Surferju, old legend bi znal kej pametnga povedat 🙂

 5. Rok Debevec 2026 years ago

  hudi filmčkilajkam:)

Leave a reply