Rip Curl Pro plaže Bells 2013 se bliža

Rip Curl Pro plaže Bells 2013 se bliža
March 21, 2013 Marko Odič

Še slab teden nas loči do začetka tekme na plaži zvoncev. Bells beach, plaža pri Torquayu ima že legendaren status, med drugim je bila tudi scensko ozadje filma Point break, ko Bodhi odplava v zaključek svojega epskega “predsedniškega” celovečerca.

Akcija, se pravi čakalno obdobje, se torej začne 27.3 in traja vse do 7.aprila 2013. Za vse, ki tekmo spremljajo po spletu, to pomeni že en cel večer prej. Tekmo lahko spremljate v živo in upamo, da bodo organizatorji imeli veliko sreče z valovi, da vidimo eno prav pošteno napeto tekmo z veliko presenečenji, da ne bo letos spet sezona zmag, koga drugega kot Kelly Slaterja, ki neusmiljeno pometa s konkurenco.

Tekmo lahko gledate, v kolikor odprete tole povezavo za Bells – tale povezava za Bells -, po vrsti bo pa to druga WCT tekma za fante in že tretja za deklice, kar pomeni, da bodo tudi surf mačke še toliko bolj besno surfale, saj so že kar pošteno zakorakale v tekmovalno sezono in šampionke so popolnoma brez besed, ker je trenutno vodilna mlada Tyler Wright, ki, vsaj zaenkrat, pošteno pometa z vso konkurenco.

om

Comments (0)

Leave a reply