Opomnik: Medulin Pravila

Opomnik: Medulin Pravila
September 7, 2010 Klemen Surk

Pocasi se bo zacela jesensko-zimska surf sezona v Jadranu in okolici in za osvežiti spomin vsem, ki smo bili celo poletje z mislimi cisto kje drugje, še enkrat lepim pravila obnašanja v kampu Kažela oz. Medulinu.

1. Med visoko turisticno sezono v kemp ne bodo spušcali nikogar. (Ali je zacetek septembra še visoka seona oz. kdaj je ta sezona vedo samo v kempu)
2. Kdorkoli pride v kemp se mora predhodno najaviti na meil kempa (tip avta, registerska številka, število oseb, pa seveda kdaj in do kdaj – ve se: ko je jugo!).
3. Po kempu je potrebno voziti po polžje brez glasne muzike. (Napaliti se je treba prej.)
4. Po kempu se vozi cimbolj severno (stran od obale) in avto se parkira na za surferje oznacenem mestu. Obljubljeno je bilo, da bodo pokosili travo in nabili tablico Surf park, ampak ceprav tega verjetno (še) niso storili parkirajte samo tam, kjer je dogovorjeno – lokacija parkirišca naj bi bila za parcelama 945, 953. (karta kempa).
5. Mir, cistoca in ostalo neopazno obnašanje je itak jasno. (Airi so seveda dovoljeni, sam k lendaš ne smeš ful vpit – silent claim).

Komur pa ni jasno o cem govorim naj si prebere tole.

Comments (3)

 1. mm Author
  klemen 2026 years ago

  Yep, hvala vsem za družbo in gužvo 🙂

 2. dejan 2026 years ago

  Včeraj je bilo cool, tud vsi so se nakak držal pravila o parkingu, v kamp so nas spustili(samo polako dečki)…tko da sezona je ON

 3. dejan 2026 years ago

  kjer je parkiran Ujusansin kombi…od tu navzgor parkiramo…Vidijo se slike avtomobilov om obali…TAM NE PARKIRAT !!

Leave a reply