Medulin Rulez

Medulin Rulez
April 29, 2010 Andraž Rakušček

Zadnji vikend v Medulinu je poleg Epic Medulina postregel tudi z Absurd Fkk Medulinom,  kar nas je privedlo do novih pogajanj z novim direktorjem kempa.

V petek pozno popoldne se je ekipa vlade v senci (Ševo, Šugar, Odič, Klemen in jaz) pripeljala do rampe kempa z odličnim načrtom. Ideja je bila, da najamemo kučico na plaži in smo s tem gosti kempa in hkrati prvi na spotu v soboto zjutraj. Vodotesen plan tako kot naši neopreni (z izjemo Ševotovga).

Seveda je prišlo do preobrata. Varnostnik nam je razložil, da veljajo nova pravila v kempu, da so lahko v FKK coni samo goli, nagi ljudje in če nas vidi tam oblečene nas mora vreči ven. Naj pripomnim, da je deževalo, pihalo!? in se mračilo. Varnostnik, kot varnostnik je rekel, da on ne more nič, da so taka navodila…

Protestno smo se obrnili, zapeljali v Ližnjan, v blato in na spot. Surfali do mraka, pojedli pizzo z ostalimi surferji in prespali v odličnem apartmaju Palma (hvala Legat).

Naslednje jutro pa spet do kempa in rampa se je po posredovanju Šugarja odprla. Vratar nam pove, da kasneje pride direktor in se lahko z njim menimo. Sledi epic Medulin.

Sestanek z direktorjem, ki je mimogrede, novi direktor in ne več isti kot novembra. Ima pa tudi že on mojo vizitko. Razloži, da se stranke pritožujejo. Oni so prišli sem uživati v morju, razgledu, tišini in bingelnjih. Moti jih, da se pripelje 10 avtomobilov in se sparkirajo direkt na plažo in potem kraval in take fore. Mimogrede mu povem za FKK zahteve, pa se smeji.
Nekak skušam izmozgati, kako rešiti situacijo in na koncu prideva do rešitve.

Od sedaj naprej veljajo nova pravila:
1. Med visoko turistično sezono v kemp ne bodo spuščali nikogar. (Kdaj je ta sezona vedo samo v kempu).
2. Kdorkoli pride v kemp se mora predhodno najaviti na meil kempa (tip avta, registerska številka, število oseb, pa seveda kdaj in do kdaj – ve se: ko je jugo!).
3. Po kempu je potrebno voziti po polžje brez glasne muzike. (Napaliti se je treba prej.)
4. Po kempu se vozi čimbolj severno in avto se parkira na za surferje označenem mestu. (Obljubil je, da bodo pokosili travo in nabili tablico Surf park). Lokacija parkirišča naj bi bila za parcelama 945, 953. (karta kempa).
5. Mir, čistoča in ostalo neopazno obnašanje je itak jasno. (Airi so seveda dovoljeni, sam k lendaš ne smeš ful vpit – silent claim).

Evo, to je to. Upam, da bo zdržalo in da ne bo treba riti po blatu in praskati avtov. Mimogrede je obljubil, da Jugo Majstr bo ali, kot je rekel varnostnik:
“Pa bilo je tu nekih svetskih takmičenja i to, pa kako ja znam, toga sada neče više biti”

Comments (9)

 1. mm
  andraz 2026 years ago

  dušan, kje si bil?:)

 2. mm
  klemen 2026 years ago

  …in potem it nag na drugo stran ograje, se oblečt in v vodo

 3. dejan 2026 years ago

  Visoka sezona začene, sodeč po ceniku 16.06.2010 in traja do sredine septembra.

 4. borut 2026 years ago

  “Varnostnik nam je razložil, da veljajo nova pravila v kempu, da so lahko v FKK coni samo goli, nagi ljudje in če nas vidi tam oblečene nas mora vreči ven. Naj pripomnim, da je deževalo, pihalo!?” Hvala za polepšanje večera, res sm se nasmeju. Verjamem tut,da je bistveno mn smešn če si tm in ti to varko reče… Se mi pa zdi, da tale glih ne mara surfarjev :DPo svoje sm kr veseu,da sm spot zamenu…

 5. borut 2026 years ago

  Ah kje, nč oblačt, tkole u vodohttp://www.youtube.com/watch?v=_XjXwD9RMCsEdin pozim zna bit jeba, sam vsaj cenzure ne bo treba, če bo kdo na youtube objavu 😉

 6. borut 2026 years ago

  itak da nag če je FKK

 7. primož 2026 years ago

  hehe odbito! kul storija.

 8. mm
  Dušan 2026 years ago

  aloha!zdej pa vem. po 5 dneh odsotnosti swm prišel direkt v medota in nisem mel pojma o tej zadevi. hmmmm…

 9. dejan 2026 years ago

Leave a reply