Ekipne kapljice iz Hurleya razkrivajo

Ekipne kapljice iz Hurleya razkrivajo
January 6, 2013 Marko Odič

Skozi najbolj tajne kanale surfaškega vodovodstva je pravkar prikapljala čisto sveža novica, ki bo prav gotovo dala miselnega poleta mnogim surf podjetjem. Kalifornijskem Hurleyju se je izmuznila iz rok slika cele ekipe za leto 2013 in naprej.

Obrazi, ki so zbrani v ekipi pa pomenijo en čisto pravi skok nazaj v prihodnost, hehe. Mladi surferji in surferke, ki tvorijo nukleus ekipe so posamezno tako močni, da se nam skoraj že riše primerjava s kakšno Bones Brigado pri skejterjih, prvih Forumovcih na snegu, itd., sami “čudežni” omladinci, a poglejte sliko in presodite sami, ali se bo morda spremenil obraz tudi tako individualnega športa, kot je surfanje.

alt

Hurley je kalifornijsko podjetje, ki ga je leta 2002 kupil Nike, a ostaja relativno samostojna znamka zaradi svoje močne prepoznavnosti, prav tipično malce surfersko individualistično, hehe, a tale ekipa talentiranih stajlišarjev mogoče nakazuje na spremembo, ki lahko spremeni naše videnje prihajajočega obdobja tekmovalnega surfanja. Mogoče pa …, tudi ne.

om

Comments (0)

Leave a reply