Več kot hang 10 pa čez mejo

Več kot hang 10 pa čez mejo
June 9, 2009 Marko Odič

Ker se je v čvekalniku že tako lepo razširila debata je kratek skok po svetovnih surf brskalnikih našel še tole novičko. Tako kot najdba na hrvaškem “South Shoreu” je tale tudi čisto “sveža”.

Vrli državni uradniki na terenu, tj. birokrati zoper ilegalni prestop meje so ravno imeli redno jutranje zasedanje na južnem delu plaže Imperial Beach, Kalifornija, ZDA, ko so opazili moškega, ki ni obešal samo vseh deset prstov. Poleg prstov je po vodi vlekel še vrečo, polno … ker je zadeva še v postopku, neznane zelenorjave snovi v količini cca 12kg.  

Naš junaški avanturist se je varuhov čistih pisalnih stolov in miz seveda poskusil obraniti na vse mogoče načine, tudi z izpustom vreče, a jih vsi njegovi napori niso prepričali, celo nasprotno, po večkratnih pozivih naj pride na obalo, so ga kar sami zvlekli ven. 

Po kratkem pogovoru o valovih in tehniki obešanja 11 so uradniki celo ugotovili, da je surfer ni prijavil prečkanja meje s svojim plovilom, kar je tudi upravičilo njihov jutranji sestanek, za konec druženja so pa skupaj počakali, da so plima in tokovi naplavili še vrečo. 

Pa sam poglejte s kakšno retro raketo se je pricizal, orange singlefin s square tailom, stajliš. Aja, a kaj je v vrečah? ha ha ha ;))

Comments (5)

 1. mm Author
  Marko Odič 2026 years ago

  ha ha ha 😀 ;D 😀

 2. mm Author
  Marko Odič 2026 years ago

  ha ha ha ha 😀 😀

 3. mm
  klemen 2026 years ago

  Kje je fin? A je bil Jamie O? 😀

 4. borut 2026 years ago

  trde droge… lej kok so mu dilo zdingale:D

 5. mm
  Mitja Legat 2026 years ago

  svašta 😀 😀

Leave a reply