Pri Rip Curlu ga spet brskajo po Isku

Pri Rip Curlu ga spet brskajo po Isku
August 24, 2010 Marko Odič

Kako? A zdaj se že surferji povezujejo z Googlovimi brskalniki? Hehe, vsake toliko se sicer vsaj čez G-zemljevide pogleda kakšen močot zalivček ali reef, a tukaj so si Rip Curlovci zadali bolj divji projekt – projekt z imenom “Od glave do repa”, no mogoče kontra sistem, so pa, kot se spodobi, na pravem surfaškem Isku, Rip Curl “the Search” Indonezija, od glave do pet.


Ček it out Indo

In to je zelo obsežen projekt, saj se je 21 profesionalnih surfarjev odločilo preživeti kar šest mesecev na majceni ladjici Quest I., (skoraj da z lastnim helipadom, samo za predstavo, hehe) in preiskati vse znane in neznane kotičke obalne ter priobalne Indonezije. Kdo pa so junaki s kopico časa? Seveda elita Rip Curlovih rajderjev Dillon Perillo, Dean Brady in Bruno Santos, tudi Gabriel Medina, Steph Gilmore, Koa Smith, Bethany Hamilton, Garut Widiarta, Ricardo Christie, Tyler Wright, Davey Cathels, Stu Kennedy, Kekoa Bacalso, Taylor Knox, Alana Blanchard, Timmy Turner, Ben Dunn ter legende Search teama Frankie Oberholzer, Tom Curren in Tomova sina Pat ter Frank (Žak, Pak, Mak, hehehe).

Rip Curl Tip 2 Tip“, kjer nas bo poleg že omenjenih, sicer izmenjevajočih se 21 projev, zabavalo in nas redno obveščalo še štirinajst kamermanov, sedem urednikov, pet novinarjev in še ostala peščina nepotrebnih, a nujno pristonih nebodijihtreba (punce, domače živali, kakšen hladilnik in podobno). Gremo na Isk!

om

Comments (6)

 1. mm Author
  Marko Odič 2026 years ago

  hehe, k vids da je vec urednikov k novinarjev… ;D. sam ja… pa unih 21 se skace s tekme na tekmo, vmes sm, pol tja, pol se od toma hladilnik pokvar… 😀 ;D 😀

 2. mm
  klemen 2026 years ago

  Kera logistika. Nebi bil rad organizator tega tripa 🙂

 3. mm
  klemen 2026 years ago

  pfss……

 4. dejan 2026 years ago

  Going hard,getin high….

 5. ales 2026 years ago

  a nimajo druzga dela ;D pfss…

 6. gregor 2026 years ago

  se jst mal kurjave dodam ;D

Leave a reply