Big Friday

Big Friday
September 15, 2006 Klemen Surk

Po sušni pomladi in poletju se Medulinu obeta Veliki Petek. Občasni sunki juga od 35 – 50 vozlov. Morje na odprtem 5 do 6 kar pomeni 2.5 do 4.9 metra! Surferji se že furajo na jug.

Image 

UPOZORENJE Mjestimični udari SE vjetra 35-50 čvorova. More na otvorenom 5-6.

SITUACIJA Ciklona sa zapadne Europe i sa zapadnog i srednjeg Sredozemlja širi dolinu prema Jadranu.

VREMENSKA PROGNOZA ZA JADRAN ZA 24 SATA Vjetar SE i S 12-24, na otvorenom moru do 34 čvora, oslabit č‡e navečer na sjevernom Jadranu na 6-16 čvorova, te do jutra na krajnjem sjeveru skrenuti na NE i E. More 3-4, na otvorenom sjevernog i srednjeg Jadrana 5-6, malo č‡e oslabiti potkraj dana. Vidljivost 10-20 km. Pretežno oblačno s mjestimičnom kišom uz moguč‡nost pljuskova i grmljavine.

Image

Slikajte!

Comments (17)

 1. mm
  andraz 2026 years ago

  kaj se kle dogaja? kaksni osebki? kaj je blo?a ce ne bomo pridni, bomo kmal moral pedlat iz luke na spot?al pa kr en traktor nabavmo, da nas bo na drugi strani iz blata vn vleku!

 2. mm
  andraz 2026 years ago

  dammm, jst sm pa mislu, da je spanje v kempu vkluceno v ceno cestnine! ;Dse strinjam, da je treba vedno vracat nekaj, nekomu, ki ti je omogocil supers sesne, kot npr. v Medulinu, ker od kar smo tam nam niso niti enkrat zatezil in so po mojih pojmih zelo tolerantni do nas, ki smo tujci, uletimo z 10 avtomobili, smetimo, serjemo in scijemo po kempu od nas pa nimajo nic. kdo je se taka faca? ker kemp, ker hotel, kera gostilna…?dejan je organiziru cistilno akcijo, stalno podkupuje punco na recepciji s cokoladami itd., ostali se trudimo po svojih moceh, da bi bili cimbolj “prijazni do okolja”, so pa izgleda tudi drugacni, ki imajo drugacno filozofijo do zivljenja in sveta na sploh. upam, da bomo nasli skupni jezik. :)ps. ce pa nic ne bo zaleglo, potem pa marko g in kravatlc!

 3. mm Author
  klemen 2026 years ago

  Avtor najboljše fotke dobi @ujusansa.si email z 2Gb prostora itd… Če hoče 🙂

 4. mm Author
  klemen 2026 years ago

  [b Kdor ima fotke, filmcke, risbe, literarne prispevke 😀 … naj jih pliz poslje na info@ujusansa.si[/b Andrej najboljše da gledaš čvekalnico na strani. Draco, a draco@ujusansa.si ? ;D

 5. mm Author
  klemen 2026 years ago

  Recimo…a kdo piči? ;D

 6. mm Author
  klemen 2026 years ago

  Se strinjam z dejcem.Drugače pa od Alje fotke sedaj imam, ima še kdo kaj?

 7. dejan 2026 years ago

  recimo danes….. ;D

 8. dejan 2026 years ago

  drugace pa zaradi nekaterih OSEBKOV ker jim drugace ne morem rec……grozi vsem surferjem na samo slovencem tud hrvatom da nas ne bodo spuscali v kamp….zato se enkrat prosim ne se Z…bavat ,ker do sedaj ni bilo v kampu kazela nobenih tezav…vedno so nas spustili not…..in nekateri bi radi da tako ostane…

 9. dejan 2026 years ago

  zadnjič ko je pokalo si je folk mal privošču zastojn spanje na spotu v kampu….kar se lastnikom ni zdelo preveč smešno……..tko da sem včeraj že slišal od domačina da surferjev ne bodo spuščali noter.(v ponedeljek so spuščali toda mrki pogled gospe na recepciji ni dober znak)………tko da sem bil mal presenečen in ob enem razočaran nad tem kar se je zgodilo ZATO TUDI TEŽIM IN BOM SKOZI TEŽIL…..IN LAHKO TUD PRIČAKUJETE V KRATKEM DA BOMO TAKEMU FOLKU KI SE NE ZNA OBNAŠAT ENOSTAVNO ZAGODLI ŠE MI….KAKO niti sanja se vam ne…….pač nekateri smo v tem kampu nekako že stalni gostje,organizirali čistilno akcijo,srfali popolne dneve kakršne jih vidite v Franciji….in smo bili vedno toplo sprejeti celo leto ne samo takrat ko ima morje 20*c+………pol se pa najdejo modeli kot vsepovsod in mislijo da pač če greš srfat na spot ki se nahaja v kampu je spanje zastojn…….

 10. dejan 2026 years ago

  Marko g,nocem imen……..imena sploh niso bila nikoli vazna………….to je samo opozorilo v bodoce…….moja enostavna razlaga je – Surfanje je tak sport kjer vlada prijetno vzdusje,sinhronija z naravo in med ljudmi,ce se to porusi ni vec zabavno……..(kar pa nobeden noce)upam.Za une ki ne razumejo…….recimo gres bordat na celuc….fulll hudd sessn 1.5m novozapadlega…….po sessnu kar udres v en apartma in tam prespis…..HALLO :P…..

 11. Teja 2026 years ago

  majčko klemen, majčko ;D

 12. Marko 2026 years ago

  Dragi moji, kje ste bili pa včeraj???Dopoldne stence do 1.5m brezvetrje in sonce.Potem je malo potegnil JZ in vse razpihal, no od 15. ure dalje pa so se linije zopet formirale, malo manjše kot dopoldne.Fotkala je Alja od Jake učitleja, mogoče jo kdo naprosi, da jih objavi.Aja, dol je bil tudi eden Tomaž iz Vrhinke, ki je totalno raztural, vozil je kot en pro – brez zajebancije. 🙂

 13. Marko 2026 years ago

  Je pa res ja, da ima reef v Medulinu ostre zobe, sem ugotovil včeraj. Se pozna na meni in na mojem Bicu. Oba preluknjana. >:(

 14. Marko 2026 years ago

  Andraž, tole se mi pa zdi kar ugodno:http://www.salomon.si/oglas.aspx/26/01/01?id=1615I.1197831

 15. Marko 2026 years ago

  Kar je napisal Dejan, žal drži. Naj jaz napišem še imena?Mislim, da ni potrebno saj je učinkoviteje, če naslednjič folk enostavno za kravateljc zagrabimo, bo bolj zaleglo.

 16. draco 2026 years ago

  klemen, a lahko jaz dobim 2GB prostora???

 17. Simon 2026 years ago

  Sobota popolodne je bila ZAKON !!!Nekaj takega kot petek.

Leave a reply