ASP ne tolerira nasilja

ASP ne tolerira nasilja
February 22, 2011 Dejan Peras

ASP(Zveza surferjev profesionalcev) ne tolerira po njihovem pravilniku nasilja in to bosta okusila Sunny Garcia (HA) ter Jeremy Florers(FR). Prejšnji teden sta bila oba surferja bila udeležena v pretep z Avstralskim lokalcem.

Med odvijanjem Burleigh Breaka Pro sta imela WCT Sunny Garcia, Jeremy Flores ter 16-letni Sunnijev sin zaplet s lokalcem Adamom Clarkom. Vse se je začelo, ko naj bi lokalec napadel verbalno in fizično mladega Garcio, to naj bi opazil Flores, ki se je takoj postavil v bran mladeniču in opozoril lokalca naj se odmakne kajti lahko bi imel probleme. Lokalec naj nebi odnehal in napadel še Floresa z udarcem. Ta se je obranil napada med tem je že nekdo obvestil Sunny-a, da ima njegov sin težave v vodi. Problem se še poveča, pade nekaj udarcev in lokalec se onesvesti zaradi head-locka prijem iz juijitsa….
V glavnem oba tekmovalca so takoj diskvalificicirali iz nadaljevanja tekmovanja. Prepoved najbi imela tudi na naslednjem WQS 4 zvezdice v Newcastlu čez nekaj dni. Za naprej pa še premlevajo o sankciji obeh surferjev.
Stay tuned.

Comments (0)

Leave a reply