Fajtamo samo za vikend!

Fajtamo samo za vikend!
July 20, 2012 Marko Odič

Težkokategorniki evropskega surfanja so začeli snemat kratke preko-vikendaške oddaje, kjer se podobno kot ekipa Drive thru-ja, a za krajši čas, logično, motajo po mediteranskih in ostalih Evropoobkrožajočih morjih in surf spotih, pa tudi ob edinem oceanu in nam pokažejo, kako zna zabučati tudi morje evropeansko, khem.

Spodnji posnetek digitalno reže, lima in pripravlja za v svet grupa Friday (productionš, pra karaljo). V videotih pa se nam predstavijo portugalac alzheimerjevih korenin, Marlon Lipke in banda drugih surferjev, ki jih ex-pat surfer rečno-surferskih korenin povabi, pa tudi privabi k vikend akciji širom po Evropi.

Spodaj ga Marlon hara z Gony Zubizarreto, še enim Baskom, ki ga trga po WQS tekmah skupaj z Aritz Aranburom, nastopajo pa še drugi prijatelji, ki priskočijo v kader produkcije FRIDAY.

http://vimeo.com/40888531 

Bojevniki vikenda na divjem italijanskem zahodu, hehe.

Ja, ker smo pred kratkim tudi mi v podobni maniri vikendaških bojevnikov vikendaško poskočili med spote in valove Z.Italije –o tem beri tule– , pa si poglejmo kako so jih doživeli zgoraj našteti obalni pretepači, hehe. Ostale videe, ki nam pokažejo pogoje od Sardinije do Škotske pa se najde na Youtubu in Vimeu -Weekend Warriors.

om

Comments (0)

Leave a reply