Tadrug pipeline masters

Tadrug pipeline masters
January 27, 2015 Marko Odič
mm
In Tekmovalne novice

Pipe masters je event, ki večinoma okrona kralja. Pa naj bo to kralj pipea, kralj ASP-ja, opaaa, kralja WSQLja ali kako je že ta nova kratica (HDMI?!) te nove surf-nekaj lige ali pa samo kralja per se, da king of da hui. Kdo pa ni kralj, če odfura fajno tubo na pipelineu!?

Mauie wowie, sonček in pogled na tole. Kaj si lahko človeš še poželi tretjega?!

Mauie wowie, sonček in pogled na tole. Kaj si lahko človeš še tretjega poželi?! No, kaj bi se že našlo, khem…

 

No, zviti in modri ter zelo športni havajci pa so se spomnili še ene fore. Zakaj ne bi, če jim že beli surferji poberejo večino možnosti na tem “taprvem” pipeu, organizirali tekme, ki je isto na pipeu, pa v še boljšem časovno-valovnem okvirju je, pa tekmujejo še pretežno domačini, pa naj bodo to JJ Florence, Jamie O`Brien(ne – ljubitelji game of thrones, zveni znano!?) ali pa Kamalei Nautaupu in podobna imena, ki prav gotovo ne izvirajo iz evropskega pokolenja, a imajo vsaj ščepec želje zabasati se v mastne tube na oahujevski plaži 7miljnih (in če preračunamo v km je to 11,2 km!!) čudes.

No, in to foro so si zares zastavili tako, kot se šika in to že nekaj konkretnih let, ubistvu, bilo je to že takrat, ko se je ta neka nova, čudna liga superherojev, ki srfajo v srebrnem (silver surfers, hehe?!) še imenovala takrat prav nevšečno, a danes tako milozveneče, ASP. No, in tekma se začne v kratkem.

To pomeni, da se začne 29.juanuarja zjutraj po HST (havajski surfin`tajm), pri preračunavanju po naše pa upoštevajte časovne zamude zaradi zametov na ameriški vzodni obali od Massachusetsa pa gor do Kanade, hja. Bolje lopata v roki kot halo pizza, si gotovo pomrmravajo tisti američani, ki so se vsaj izognili šolam in službam, a imajo zdaj tri četrt metra svežega belega pred domačimi vrati. Prav gotovo je bolje počakati še 2 dni in si predstavljati, kako ga čiliramo na Havajih in gledamo “tadrugi” pipe event, kateri se nahaja za nas celinčane na temle spletnem naslovu – Mauie Wowie Volcom Pipe Pro event, 29.1 pa vse do 11.2.2015. Barrel time!

 

Comments (0)

Leave a reply