Quiksilver Jugo Majstr 2006 – RDEČA LUČ

Quiksilver Jugo Majstr 2006 – RDEČA LUČ
November 13, 2006 Klemen Surk

Quiksilver Jugo Majstr 2006 – DP Slovenije v surfanju je bil zaradi malo premajhnih valov prestavljen na naslednji južni vikend….Glede na napoved, ki se kaže za prihajajoči vikend, smo prižgali RDEČO LUČ. Naslednje obvestilo sledi na tem mestu.

VREME:
Temperatura vode: 15 C
Veter: konec tedna se obeta močen jugo

Zaenkrat je prijavljenih 17 tekmovalcev, od tega 1 punca. Kdor se ni prijavljen pa misli tekmovati naj pošlje email na SZS: info@surfzveza.si Vabljeni vsi na dan surfanja, zabave in druženja.

PREDVIDENI PROGRAM TEKMOVANJA:
8:00-9:00 odvisno od napovedi je do te ure še možna prijava
9:00
žrebanje tekmovalnih skupin
9:00-9:30 prvi možni začetek, ki se lahko prestavi glede na razmere.

Spot: Marlera, Sick Medousa
Startnina: 10€
En heat traja 30min, če bodo razmere (in čas) dopuščale bo vsak tekmovalec lahko surfal v dveh heatih.
Vsakega tekmovalce se med surfanjem snema, ocenjevanje se izvede po tekmi na podlagi posnetkov. Kdaj in kje bo potekalo ocenjevanje so določi po tekmi. Priporočamu tudi branje tekmovalnega pravilnika.

Comments (22)

 1. mm Author
  klemen 2026 years ago

  A se lahko javite tisti, k boste lahko kaksno kamero zrihtal?

 2. mm Author
  klemen 2026 years ago

  ni panike za kamero, snema se samo za ocenjevanje, ne za celovecerc 😉 Prosim javite tisti, ki bi kamero lahko posodili, pa polne baterije zraven seveda in prazno kaseto, za kaseto bomo vrnil dnar.

 3. mm Author
  klemen 2026 years ago

  Pa se to: kdor lahko za tekmovanje posodi kaksno barvno lycro naj jo prinese!

 4. mm Author
  klemen 2026 years ago

  Veliki dezniki?

 5. mm Author
  klemen 2026 years ago

  😉 Tisti, ki ne veste kako bi se prijavili objavljamo en vzorec prijave: Spostovani,spodaj podtipkani Marko Pojo, takozvani Ciklone, ce ze ne kar orkan (vsaj) 1. stopnje se hrabro prijavljam in vehementno oznanjam mojo zeljo po tekmovanju na prvem slovenskem surf tekmovanju, Quiksilver Jugomajster, v Medulinu na ozemlju demokraticne republike Hrvaske,v soboto, dne 18.11.2006. Verjamem, da bo tu zmagala pravica, da se bo spoštovalo vse napisane norme, hkrati z samimi naceli “fair play” tekmovanja, ki so malodane ze nepotrebna. Dodajam, da se bom kot hraber in neustrasen ter vehementen tekmovalec zavzemal za olimpijsko nacelo, “ni vazen rezultat, temvec le to, da das od sebe vse, kar imas”, kar naj bi bilo po mojem prvo vodilo vseh tekmovalcev kjerkoli in kadarkoli, ne samo na tem in zdajsnjem tekmovanju. Tako zakljucujem mojo lastnorocno natipkano prijavo, hkrati z lastnorocno podtipkanim imenom, ki naj, v dokaz da sem to res jaz, oznanja svetu neskoncno dolgo goreci svetilnik pravice in srcnosti, ki naj sveti vsaj toliko casa, dokler se ga s pivom ne pogasi, a ker je neskoncno dolgo goreci, je seveda zmozen tekom casa vso to hmeljnato mokroto izsusiti in zmore znova zazareti v vsej svoji moci, navkljub vsem nevarnostim v brk. Ljubljana, 16.11.2006 Marko Pojo – Ciklone

 6. mm Author
  klemen 2026 years ago

  zdaj izgleda da ta vikend ne bo nic

 7. dejan 2026 years ago

  Vsi ki bi radi sli gledat……ok…..samo gas ne morete zgresit…….skozi naravnost proti Puli.Ko peljete mimo prve table Pula imate se 10min voznje…….;..Pripeljete na prvi semafor in greste samo naravnost drugi semafor ne pomnim ce spoloh kdaj dela na tretjem pa zavijete desno in sledite tablam Premantura Medulin….spet vozite naravnos in na prvem semaforju greste naravnost na drugem pa zavijete levo sledite anaku Medulin……nato vozite se dobrih 3-4min…….in pridete v Medulin za dobrodoslico imete 5lezecih policajev takoj za tem zavijete desno in peljete do naslednjega krizisca s prednostno cesto(v levo),peljete po prednostni cesti se dober kilometer do kampa.Prisli ste na mesto dogajanje Kamp Kazela.Na vhodu prijazno razlozite da ste prisli na surf tekmovanje in prijazna gospa oz. gospod Vam bo povedal kam se morate odpeljat……ali na konec kampa…..spot sick medousa ali pa takoj pri baru na zacetku kampa marlera ce pa bodo full visoki valovi pri restavraciji restaurant left…….ce sem kaj pomagal ok….ce ne po poti uprasajte kje kamp kazela…….. 😀 ;D

 8. Marko 2026 years ago

  ha ha… naš Matej… pronicljiv kot vedno 🙂

 9. Marko 2026 years ago

  ja ja, grem ja… 🙂

 10. jake 2026 years ago

  jest bom prnesu belo lycro

 11. gallaz 2026 years ago

  kje točno je to? eni bi pršli gledat

 12. Remic 2026 years ago

  Kamera najbrž bo.

 13. Remic 2026 years ago

  Kamere žal ne bo. Saj jst je ne morem zrihtat. 🙁

 14. Remic 2026 years ago

  Odič, a si ti v kšni stiski? Nekam poetičen si postal. Hehe.

 15. Remic 2026 years ago

  Marko G, a ti greš? Se vidmo dol, ne? Alesi pravi, da je dežurn ta vikend, tko da ne more. Še Aljo bi mogl našuntat pa gorenjke.

 16. Remic 2026 years ago

  Ta vikend spet?

 17. Remic 2026 years ago

  Sreda mogoče?

 18. Remic 2026 years ago

  Pa dejte te sumnike zrihtat, ce se da. Skoz se motim in pol so neki cudni vprasaji vmes… !?

 19. Remic 2026 years ago

  Misliš ducttape? Bom vzel sabo, itak.

 20. Andy 2026 years ago

  dile nimam, buljit bi pa lahko se vedno sel:D

 21. Andy 2026 years ago

  a gre kdo dol ta vikend?

 22. primož 2026 years ago

  Yo!a je izvedljiva organizacija naslednjega državnega surf tekmovanja, recimo v…franciji ali na drugih podobnih spotih v tujini? tako kot imajo recimo avstrijci (mislim). boljši in konstantni valovi (brez zamere 😉 jadran fani.)–za ziher contest–plus surf trip…vse v enem. pač sprašujem, ker se mi zdi, da je stvar izvedljiva.predlog. kaj pravite izkušenejši?

Leave a reply