Skate Core Večer

Skate Core Večer
November 8, 2006 Klemen Surk

Skate Core Vecer, MC Podlaga - SezanaV soboto, 25.novembra 2006, bo v  MC PODLAGA v Sežani organiziran Skate Core Večer. Začel se bo ob 20:30 s projekcijami skate filmov: Ban This (Powell Peralta 1989), Bag Of Suck (enjoi, 2006) ob 22:30 pa se bo nadaljeval s koncert om skupin Golliwog (melodični punkrock, Ribnica) in Low Punch (old school hc, Ajdovščina). Golliwog prihajajo iz Ribnice, igrajo pa melodičen punkrock, ki se enkrat dotika hardcore agresije, drugič ska-punk veseljačenja.

 

SKATE CORE VEčER
25.11.2006 MC PODLAGA Sežana

ob 20:30 projekcije skate filmov: Ban This (Powell Peralta 1989), Bag Of Suck (enjoi, 2006)
ob 22:30 koncert skupin Golliwog (melodični punkrock, Ribnica) in Low Punch (old school hc, Ajdovščina)

Golliwog prihajajo iz Ribnice, igrajo pa melodičen punkrock, ki se enkrat dotika hardcore agresije, drugič ska-punk veseljačenja.

Ajdovski Low Punch so stopili na svojo skupno pot leta 1997 in si v tem času zagotovili kultno mesto v punk/HC krogih na Vipavskem. Od začetka vztrajajo pri preprostem naspidiranem old school HC, ki so ga razvili skoraj do popolnosti in najbrž v tem glasbenem žanru v Sloveniji nimajo veliko konkurence. Prepletanje na trenutke neverjetne hitrosti in poskočih ritmov, povezujejo z melodičnimi kitarami in besnimi vokali, kar daje odlično kombinacijo, ki še najbolj spominja na švedske old school HC bende kot so npr. Section 8 ali Outlast. Močan pečat skupini daje nastrojenost proti "dobrotam" sodobne družbe – kapitalizmu, religiji, odtujenosti. Low Punch so do sedaj izdali demo kaseto v samozaložbi, decembra 2000 pa še odličen samostojen CD z naslovom Act… Revolt… Live….

Projekcije in koncert začnejo točno ob napovedani uri.

http://www.youtube.com/watch?v=oXBZeaPkDYs
Ban This

Comment (1)

  1. Gorazd 2026 years ago

    Hvala Klemen! Ja, ta v modrem, ki sedi na vrhu pajpa, pa ni nihče drug kot Stacy Peralta, legendary Z-Boy! 1989 glamour!

Leave a reply