Nasvet: Kje preziveti stara leta

Nasvet: Kje preziveti stara leta
September 9, 2008 Klemen Surk

Zdaj k sem ze lepo cez 30 let star se je treba zacet ozirat kje bom prezivel svoja stara leta. In zaenkrat sem si ugledal kar tale kos Kalifornije.

Zakaj?

Ponedeljek, zacetek septembra, zjutraj mal megle, da ni vetra in ni treba zgodaj vstajat, potem pa ful toplo cel dan. V bistvu je celo leto lepo toplo. No in ker je september so ta mali v soli, ta sredni so v sluzbi. Ta stari so pa na plazi :).

Se pripelejo s pickupom, postavjo marelo pa eno dekco da se gor preobleces in debis peska v wetsuit. Pol pa longica ven, vec al manj vsi kar obvladajo. Ker si star in surfas tle ze ful casa se vsedes lepo na vrh peaka. Pa tud drgac ni panike, nobenih besnih glist, tko u easy…no sej to sem ze napisal. Pes medtem pocaka na dekci.

Pol pa ven iz vode pa se preobloeces pa vsedes na stolcek k si ga iz pickupa postavil pod marelo pa zacnes debatirat z ostalimi atati (in tud mamami!) o valovih, stenah, luknjah, finih, surfih in se raznih drugih zadevah. Pa recimo zajebavat turiste, da so v vodi sharki (naju z Romzi recimo hehe).

Men se slis kar kul… 🙂

Comments (6)

 1. mm Author
  klemen 2026 years ago

  Najbolj se pogresa kruh! 🙂

 2. gregor 2026 years ago

  sem jst vedu, da je tale californialand the real deal 😉

 3. gregor 2026 years ago

  Huh dobr je, ce je sam to, ker jst kruha itak ne jem 8)!

 4. Gorazd 2026 years ago

  A sem lahko distributer za slovensko hrano v Cali?

 5. ales 2026 years ago

  Slisi se FENOMENALNO…….jest sem ZA!! ;D ;D ;D ;D

 6. miki 2026 years ago

  u, grem kr spečt enga, da bo popoldne za pika-pika 8)na kter naslov pošljem? 😀

Leave a reply