Božični HO HO HO session

Božični HO HO HO session
December 25, 2009 Klemen Surk

Že dolg nisem napisal Medulin bloga, verjetn zato, ker že dolg nisem bil v Medulinu :). No za Božič sem pa spet prišel na svoj račun. Napoved je bla solidna, neki se mi je celo zdel, da bi znal bit lepo vreme, čeprav se je napoved na meteo.hr čudno slišala, ko so pri nas že par dni napovedovali poplave.

4:30 smo (jst, Rako, Keli) se napokal v kombi in kake dve uri kasneje sred Istre so se še skoraj v temi zasvetile zvezde. V jutranji svetlobi gremo še do rampe mal počvekat z gospodom v hiški, ki razloži kako je blo prejšnji petek soboto v Puli 30cm snega :).

mobitele ven pa slikat

Ko pridemo okol do blata je že sonce na polno svetilo in grelo. Uuuu… kere barve, gremo fotkat. Potem še nekaj gledamo v blato in… Jebiga – dejmo ketne gor, če smo jih že kupl hehe. Vzet je treba une M+S (mud + snow), sam snow ne primejo. Hehe. Gre ko s traktorjem in 8:30 sem že v vodi.

Surf je bil pa takle – največ je bilo takoj, ko smo prišli in pol je postopoma padalo. Malo sta se mešala čisto brezveterje in rahel vetrič in se je kar poznal, kdaj ni pihalo, ker so se linije sčistile in dvignile. Na začetku je bilo tam ene črnogorskih 1.5m (kva:)?), sonček je grel, luštn, potem pa zmeraj manj.

Pol se je privalilo par oblakov in je vročina mal opešala, ampak še vseeno ni blo medulinsko jugo vreme. Čez kaki dve uri so prišli še ostali, no mi smo se pa počas že napakiral nazaj proti domu. 3:30 dolg sešn v sončku in pa ful čokolade je men prinesel božiček, ostalim pa želim, da se mate vsaj isto tako fajn, kot smo se imeli mi. Če ne danes, pa jutri.

Nekaj fotk in navodila za ketne pa v galeriji.

Comments (3)

 1. miha 2026 years ago

  lepsi bozic kt v maroku 😛

 2. Simon 2026 years ago

  Wish I was there!

 3. mm
  Mitja Legat 2026 years ago

  zmaga tole

Leave a reply