Medulin, 8.4.08

Medulin, 8.4.08
April 8, 2008 Klemen Surk

V tretje gre rado pravjo. Zadnje dvakrat, ko sem bil v Medulinu ni bilo 1. najprej nič, pol je pa začel pihat in je blo ravno tolk, da se je dal mal zapeljat iz 2. najprej nič in tud po enournem stanju na obali še vedno nič in smo šli dam. Tko da danes, ko je bila spet ena sumljiva napoved, sem se spomnil na Dušanov v tretje gre rado…

Za preventivo na konc Istre tokrat nisem spil redbula, nervoza v avtu je bla na višku in kak redbul bi lohk bil kar preveč, sploh ker celo pot dol ni bilo nobenih znakov o vetru. In ko tudi dol v Medulinu ni bilo nobenih znakov o vetru, smo se zmenili, da bomo pesimistični. Itak nau nič. Pridemo v kemp in… In?

Ja uletu je jebeni swell iz Črne gore :))))))))))))) !

Nič vetra, 1.25-1.5m linije, kaka stena pa tud poštena 2 metra, pa trije v vodi. Odfural par najboljših Medulin valov ever. Tenks Dušan za solatko in družbo in Andro sam za družbo (brez solatke hehe).

Comments (6)

 1. mm Author
  klemen 2026 years ago

  Ma, smo prov razmišlal kje je zidar, k je zmeri tko zagret, zdaj pa čista tišina od njega…mislm tebe 🙂

 2. borut 2026 years ago

  Ja hudo. Skoda da nismo prespal tm. Vid pa Zan pa js smo bli u pondelk, do vecera smo cakal, da bi nehal pihat pa ni, pol smo mel pa se kr hud onshore session. Si ne bi mislu da bo se u tork kej, ampak res je, da ce ne gres ne ves….

 3. Iztok 2026 years ago

  Uuuu!!Se pravi, naslednjič obvezno s pesimizmom!:))

 4. jake 2026 years ago

  najs najs

 5. miha 2026 years ago

  :(:(:(blagor vm… jst sm mogu pa na faksu gnit >:( yoyyy te izpiti!!!drgac pa zgleda da vm je blo fino 🙂

 6. mm
  Dušan 2026 years ago

  Klemen tud teb hvala,za tvoj trud -vedno-.Pa čeprav pesimistični,pa vendar v upanju da bo kaj dobrega v medulinu,je bilo. SANJSKO!!!

Leave a reply