Medulin 5.2.2010

Medulin 5.2.2010
March 2, 2010 Marko Odič


Evo par fotk, to je bilo sicer ze davno nazaj.
Naslednji dan so sli mladi pištolji surfat po soncu in kopat po blatu, dan prej pa… v petek sva pa z Luigijem sla na eno “rought n tough” napoved.
Turil je cca 20-25 vozlov, dez je padu, oblacn, valovi so bili fuuuul mocni, pena tut, bilo je se tok mraz da se je duckt dive naredu s tezkim srcem in pol še tezjo glavo – ice cream headache na polno, heh. Ni bilo ful narivanja vode na obalo, se pravi nivo vode je bil kr normalen, ampak, k sva pa prisla v vodo… Tudi ko sva se prebila v lineup, je bil tok tako mocen, da je odnasalo kljub konstantnem pedlanju. Cist za primer, js sm sel pri ograji not, pedlu k zmesan, prsu nekje na meduzi ven, tm caku na val in sem ze bil pr leseni kucici, mal levo od tusev, to v 5-10min “cakanja”…

Kako ujeti val; je zgledalo nekak takole, cakas pred break lineom, ce se po sreci morje mal umiri, pol besno pedlas proti lineupu in upas, da te ne bo kej ze prej skesilo nazaj na startno tocko. Ko se je prislo do lineupa, si mogu skoz pedlat vzdolz obale gor in, ce si ujel val je bila kr lustna bombica, mocna, stenca je kr drzala, cca headhigh al pa se mal vec na momente, sam pol si bil pa na fertik poziciji. Nazaj proti plazi pa peske na izhodisce in ponovi vajo. ker je bilo ekstremno mraz sva to zganjala cca 1,5h, potem sva pa naredila krizec v dnevnik in zadovoljno premrazena odpujsala proti domu. Fotke glej od dol gor… :), taspodnja je no.1.

Comments (3)

 1. mm Author
  Marko Odič 2026 years ago

  mraz, dz, veter… zlo na kratko… sam srfat je blo pa zakon… 😀 😀 😀

 2. mm Author
  Marko Odič 2026 years ago

  ol´school medo, hahaha… napolno turjenje… ;D. nasledn dan pa tale E-216 zadeva 😀 😀 :D.

 3. mm
  klemen 2026 years ago

  Uf, epic… ne medulin način

Leave a reply