20C

20C
February 21, 2010 Klemen Surk

Medo, 20.2.2010 – Zdaj 2x že je bilo tako, da je bila napoved malo sumljiva. Prekmalu je obrnilo in je bilo vprašanje ali bo še kaj ostalo do jutra? Obakrat sem si nekako rekel da ne, pa je obakrat seveda bilo. Damn! No v soboto je bilo podobno, samo da smo se tokrat vseen napokal v kombi in sred noči odpeljal na konc Istre.

V Puli so nekaj zakompliciral cesto, ampak vseeno smo bli še v skoraj temi že tam na spotu. Čisto gladko glassy morje, brez vetra in lepe linije, strme stene, sam še pol metra zravn je manjkalo :).   Na Meduzi so najprej palile tako leve kot desne, potem ko je malo padlo pa bolj leve. Sploh Rok je mel nekaj ful lepih desnih, pa Dejč je skos prinašal pozdrave iz obale, pa Zidar je bil ves namejan po vsaki steni, pa Ciklon je vadu cutbacke, pa tko… dooooobr je blo!

Voda je mrzla ko svinja, samo če ni vetra se čisto z lahkoto zdrži dobri dve uri v vodi. Smo pa opazili zanimiv meteorološki fenomen – manj kot je valov, bolj je mrzlo. Po dobrih dveh urah surfanja nas je Jaka končno priklical iz vode in smo se počas pobral domov. Ravno da smo še pozdravili hišnike iz avstrije, ki so mal pršli pomest v lineup prav na počas :).

V glavnem, zakon session za otvoritev sezone, za ene pa že druga al pa tretja pika letos. Fotk pa kot ponavad ko se surfa ni glih veliko :).

Še dobro, da smo mel s sabo tud waterproof kamero, s katero tudi nismo nič posnel.

20C=10C voda + 10C zrak

Comments (4)

 1. mm
  Marko Odič 2026 years ago

  hahaha… se dobr za kamero, res… ;D.

 2. dejan 2026 years ago

  Res je bilo 20*C…

 3. miha 2026 years ago

  vazn da so slike cist hude .. 😉 hehedrgac je blo pa cist noro …

 4. mm
  Mitja Legat 2026 years ago

  a so vs notr spustl?

Leave a reply