21C ;)))

21C ;)))
February 22, 2010 Marko Odič

He he, malo za salo. No, po zelo zabavni soboti je nekaj kazalo tudi za danes, ponedeljek.
Po pregledu vseh moznih wave watcherjev, pa k zacnejo mevlje grist, kazal je se kr dobr, srednji fetch, srednja moc, ocena je bila cca 1,25m v medeku, pa mal vetrovn… in, k nisem najdu nobenga, da bi sel z mano, sem na hitro popokal mojo kosmato zverino in sva sla na izlet na morje. Cuck na zrak, jaz pa pogledat, ce bo kaj dogajal v vodi.

In zacelo se je, pri postojni opazim, da je vignetta iste barve kot tiste, ki oznacujejo da vinjete sploh obstajajo na nasih AC… zastarela! Ups, rahlo zivcen sibnem mimo spodnje cestnine, uspesno do kopra in naprej proti cilju. Mimgrede opazim, da ma avto garmina not, kul… testna voznja z garminom. Pridem do pule, tm najdem prvo tablo za obvoz… in se zgubim na naslednjih 100m k zelen, hja… stricek gaaaaarmin. Pomaga tko, da sem po dveh levih ovinkih blizje medicu, kt pa po klasicni ruti, ki jo sibamo. 
Pridem dol, varnostnik noce spustit na vpogled, obala pa grmi. No, se splosno stanje vremena, blag dezek tu in tam, blag vetrck… No, pa greva peske, s cuckom sibneva not, vmes naju besna stekla psica vratarka skor zgrize, in po kratki setnji prideva do zaliva, dela k v soboto, hodva mim gostilne, dela k v soboto, sva ze pr leseni baraki&tusih… tm pa ne dela lih k v soboto, no in tko do ograje, kjer je zgledal, k da se vse na skale lom. 

Na kratko, po 1,5h v vodi sm meu 4 bl kot ne penaste valove, 3x sm med besnim pedlanjem skor koncal na uni zloglasni skali meduze, pihal je, veter, val je bil sicer masiven, debel, sam zelo polozen pa vse se je bl kt ne zapiral in še cuck je tezil, da greva dam. Greva!

Pa po unem jajcu od vremena proti meji. Hrvaski del naju niti ne obrajta -vozi misko, na slovenski strani si policaj da dela z dokumenti obeh, js ta cajt stimam garmina, ki se je nekak pokvaru, kt nalasc, pa me vprasa modri angel varuh… “kdo je vec srfu, vi al pes?” ne vedoc, da je zadel kr obcutljivo tocko se je se cist prijazno nasmeju… Bemtis!!! 😀
Pol me je pa sam se matral, a bom mogu po tastari dam?! Ojej, pa nisem hotu prevec dnarja zabit, budget sm si dal 30e, 25 benz pa 5 za cestnino hr in sm biu ze kr na knap… in sm jo kr pihnu po istem sistemu nazaj gor, se kle hvala bogu uspesno. Cucek je zdej mrtu, slik ni, ker bi se mogu se 1x sprehodt od avta do obale in nazaj… je bila pa italija ze v soncu, jupiii.

Tko, za konc, bolj ko ne izlet sm pricakval, moker sem bil, pseto tut, tko da je blo kr simpatisch, edin mal je nakazval, da se bo tut soncek pojavu, sam se ni… to je blo pa mal skoda. Aja, blo je mal bl mraz k v soboto!
Pce

Comments (2)

  1. mm Author
    Marko Odič 2026 years ago

    hahahaha, pozna, ampak sam takrat, k ne dezuje… 😀 😀 😀

  2. mm
    klemen 2026 years ago

    Pol si mel 4 penaste valove več ko mi doma :). A pozna Garmin kakšen neblaten kolovoz do morja :)?

Leave a reply