Lignano Paddle Battle

Lignano Paddle Battle
September 19, 2010 Klemen Surk

Lignano, 18.9.2010

Napoved je bila nekako semi-sumljiva. Izgledalo je, da bi moralo biti v severnem Jadranu tam dober meter vala, samo veter ni bil ravno prepričljiv. Tako da je ekipca se prmišljevala in manjšala dokler nisva s Sugarjem tam okol 13h ugotovila, da itak da pejva in se spravila iz službe. Sledila je gužva v Ljubljani zaradi poplavljene Celovške in vožnja v Kamnik. Pakiranje desk in vožnja nazaj v Ljubljano, pakiranje ostalih desk in ko sta bile obe deski v avtu in je Ciklon dokončno odpovedal sva se odpravila proti Lignanu.

Tja sva se pripeljala nekaj do petih popoldan in po parkingu se je sprehajalo kar nekaj surfejev, ki so se izgleda že nafural. Val je bil tokrat boljši levo od pomola in hitro sva po pomolu stekla v lineup. Razen evil eye local gusarja se je session začel prav luštno. Rahel veter in tam okol 1m beachbreak valovi, luštne stence, topla voda… easy furanje. Najboljše je bilo, ko so se vsi ostali pobrali iz vode,  val je pa malo pojačal na konstantnih dober meter. Potem pa pojačal še veter in začel se je Lignano paddle battle – tok in veter sta ves čas odnašala iz lineupa in stalno je bilo treba pedlat. Pedlal smo skor do teme hehe… pol pa vdaja, zadnji val do obale in pujs pujs domov. Potrošniki so še na kratko skočil v Lignano mini surfshop in prijeten zgodnje jesenski sešn se je zaključil.

Comments (6)

 1. mm Author
  klemen 2026 years ago

  Ja 😀 čist našpičen..haha

 2. mm Author
  klemen 2026 years ago

  ni nobene fotke, smo bli sam na hard rajrderji zravn :D:D:Dreport iz medota pa tud mene zanima

 3. dejan 2026 years ago

  Local gusar..a to je un k vedno z 6.0 dilo, z brado……

 4. dejan 2026 years ago

  Kje pa je blog iz medulina in slike

 5. ales 2026 years ago

  Lokalc je bil cist besn, pa samo zapedlal sem na val……pol k sva jih pa z Klemzijem ridala, se je pa umiru…..letos sva jim pa dala lekcije tem makaronarjem ha ha ha ;D

 6. Andrej 2026 years ago

  ne verjamem…kje so pa fotke..hehe

Leave a reply