Vičstok 2012 in Ujusansa nagrajujeta

Vičstok 2012 in Ujusansa nagrajujeta
May 11, 2012 Marko Odič

Prvi, se pravi Vičstok, nagrajuje vse pridne dijake, ki so že uspešno zaključil, ali pa še zaključujejo zadnja poglavja težkih in napornih šolskih knjig, z enim prav prijetnim koncertom, kjer bodo nastopali eni prav zanimivi gostje. Ujusansovci pa pa prav tako nagrajujemo, in sicer čisto vse udeležence, ki so sodelovali na Vičstoškem nagradnem natečaju.

Zadeva se bo odvijala danes, 11.maja 2012 na vsem Vičanom znanem Športnem parku Svoboda, to je le korak ali dva nazaj od končne postaje avtobusa broj jedan (br.1) s postajo v Mestnem Logu (več info proti dnu strani).

alt

Naslednjič bo tudi naš logo malce bolj opazen, hehe

Srečni “najditelj” Ujusansine nagrade bo tako lahko izbiral med obiskom našega ali poletnega ali zimskega kempa, tako ga da skoraj že čakajo ali letošnji valovi Zarauškega zaliva ali pa prelestne planjave pobeljenih planin, skritih tam nekje med vrhovi dveh čudovitih francoskih alpskih verig, khem … no, Les Deux Alpes, da se še mi preveč ne zgubljamo med vrsticami.

Vičstok promo 2012, produkcija hem&egz

Vičstalkerji so pripravili še promo posnetek, bravo organizatorji!, katerega si lahko pogledate zgoraj. Začetek Vičstoka 2012 bo ob 17. uri in 30 minut. Glavno nagrado, se pravi naš srfaško-bordersko-smučarski paket bodo začeli žrebati ob 18. uri, sledil bo pa odličen enodneven festival, koncertna zasedba je pa sledeča: 

NIET
DAN D
Klemen Klemen + Ssf
Buldogi 

Talking stone
Pivo in čevapi
Special Delivery
Arthem
Rising Steel

Kdor še ne ve, kako zgleda LPP avtobus številka 1, t.i. “Broj jedan” ima spodaj sličico, za točno lokacijo festivala pa kliknete sem. Karte so bile na voljo tudi v predprodaji, a se je le ta že zaključila. Za kakršnokoli drugo informacijsko pomoč pa kliknite sem.

alt

Srečno pot in pazite na prste -Bob Rock še predobro ve, čemu služi tale “palica za pomoč pri hoji”!  

om 

Comments (0)

Leave a reply