Ultragalaktični party petek

Ultragalaktični party petek
January 23, 2013 Marko Odič

Gremo žurat! Ta petek se v Ljubljanskem klubu K4 odvija ena čist huda zadevščina, ki bo dodobra nagruvala naša okončinska ravnotežja, da niti ne omenimo centrov za dobro muziko in flow. Zadeva, ki se predstavlja, je hud elektrogroove z galaktičnega vrta DMNPjevcev in Gumitvista, ki nam jo predstavlja dj LONE.

Gremo torej ta petek ven! Zagruvat plesišče na en čisto pravi underground eletrogroove in da pobrskamo tudi med takimle trstičevjem, kot je za poslušat zgoraj. Klub, kjer se dobimo je K4, v petek 25.1.2013. Za več informacij si poglejte še FB stran organizatorjev –FB stran organizatorjev-, vstopnina do 24h je 7e, po polnoči pa še dva evra več, se pravi 9.Se vidimo, najkasneje pet do polnoči pred vhodom v K4, kdor bi pa rad še kakšno rekel o surfanju, valovih, finih, railih, tubah, lipiranju, aja, pozimi pa tudi kaj o bordanju in … em, zapenjanju paščkov na bindungah (hehe!), pa naj pride v barček Druga Pomoč, se vidimo od osme večerne ure naprej. Se pravi, petek, 25.1.2013 Druga Pomoč in nato še žurka v K4.

Kaj pa surfanje? Ja, takoj po temu, ko se bomo spravili k sebi in s seboj, po tem verjetno vrhunskem žuru in hudem, hudem surfaškem razvratu, ki nas pričakuje odprtih rok, hehe, nas pa v ponedeljek zvečer že čaka še ena vizualna paša, ki bo vsaj malo pomirila utrujene oči –Volcomov 5-star Pipeline Pro, kjer bo…, Akcija!

om

Comments (2)

  1. mm Author
    Marko Odič 2026 years ago

    lihprov za 4ko -underground, hehe… 😀

  2. dejan 2026 years ago

    hah a ha…aloha;D

Leave a reply