Pomladna Surf Bolha 2012

Pomladna Surf Bolha 2012
May 15, 2012 Marko Odič

Pomlad je tu in kaj je lepše kot pomladansko odpiranje garaže in razprostiranje ter razpraševanje srfaške robe, preganjanje suhih južin in ostalih pajkov iz bordbagov, popoldansko ostrenje smernikov, nategovanje lišev, preverjanje obrabljenih padov in preveritev vseh ostalih srfaških pritiklin. 

alt 

Surf Bolha 2011, foto: Rok

 V soboto, 19.5.2012, na pred dežjem zaščitenem dvorišču kluba K4 Ujusansovci pripravljamo veliko pomladansko Surf Bolho 2012, kjer bomo lahko vso to našo garažirano robo degaražirali in jo pokazali vsemu širnemu srfaškemu svetu. Lahko bomo kupili, dali, prodali, menjali ali pa si bomo samo ogledali, kaj vse se sploh najde v garaži enega zanesenjaškega srfaškega navdušenca po koncu ene in tik pred začetkom druge srfaške sezone, da niti ne omenimo, kaj vse se najde, če se zbere cel kup takih zanesenjaških srfaških navdušencev.

 Kako pa bo potekalo to srfaško bolharjenje? Pomladanska Surf Bolha 2012 bo tako kot vse Surf Bolhe prejšnjih let blagovno-trgovsko-denarna menjava in celoten srfaški finančno-materialni krožni tok rabljene opreme, nove opreme, opreme, ki je ne rabite več, opreme, ki bi jo radi komu dali v skrbno hranjenje, opreme, ki vam je čisto odveč, ali pa jo dajete s težkim srcem, a veste, da vas že čaka nekaj novega, prav tako prisrčno dobrega in prav poželjivo srfaško prikkupnega.

 Krožili bodo srfaška oprema, srfači, srfačice, srfaške spremljevalke in spremljevalci, kakšen navdušen srfaški štirinožec, predvsem pa bo krožila tudi srfaško navdahnjena dobra volja, ki bo morda komu tudi pomagala pri dobri, boljši ali najboljši ceni in cenitvi prav tistega srfaškega kosa, ki ga nujno rabite, ali pa celo pri spoznavanju kakšnih potencialnih somišljenikov in somišljenic za kakšen srf trip ali obisk poletnih srf kempov.  

http://vimeo.com/24441565

pa še video Surf Bolhe 2011

 Pričakuje se veliko število razstavljalcev, gledalcev, kupcev in prodajalcev, na voljo pa bodo ogromne količine surf robe, rabljene in nove. Smerniki, v pisanih barvah pomladi, deske, ki so odporne na močno sonce, z UV faktorjem 3 in več, ter žejne kakšne kaplje piva in podobnih de-re-hidracijskih poletnih tekočin, stari-novi kosi srf voskov in čisto vse možne ostale srfaške pritikline.

 No, pa da ne zaidemo v prepodrobne detajle -vsa surf roba, ki jo imate skrito, spravljeno ali založeno po sobah, hisah, stanovanjih in kleteh, prinesite jo na plan, še bolje pa na pomladno Surf Bolho 2012 in pokažite svetu, kaj ponujate, iščete, ali kje radi pasete… bolhe, kaj pa, hehe.

 Prodajalo se bo po odprtejšem sistemu maroških sukov, t.i. “Kdor zna, zna!” sistem, ki izgleda približno takole:

Kako z robo?

Stvari, ki jih ne rabite več:
1.) obrišete prah 
2.) prinesete na surf tržnico
3.) nastavite najnižjo ceno
4.) med barantanjem date: “last price”
5.) na last price še 30% akcijskega popusta
6.) brez računa in brez ddv, še 20% dol
7.) jo prodate
8.) ste zadovoljni vi in kupci

Stvari, ki bi jih rad kupil:
1.) vzameš denar
2.) prideš na tržnico


Kje se bomo torej zbrali?

Pomladna Surf Bolha 2012

19.05.2012, sobota, dvorišče kluba K4 od 19:00 do 20:45. Sledi ogled finala lige prvakov in žurka Manawai Surf kluba. Vremenska napoved kaže lepo vreme, kakopak. Saj smo vendar srferji, kali?!

om 

Comments (0)

Leave a reply