Stare novice iz leta 2001

Stare novice iz leta 2001
January 2, 2005 Ujusansa Surf Klub

Stare novice iz leta 2001. Verjetno niso vse, so pa recimo med njimi tudi novi&#269ke it na&#353ega prvega tripa v Maroko.

06.11.

Tadaaaaa, dosegli smo 5000 hitov, kar lepo.

02.11.

Vceraj v Piranu premajhni valovi. Premajhne valove imajo tudi nasi Portugalci, ki so mimogrede sedaj v Spaniji in gredo v Biarritz.

24.10.

Od danes je vsem na voljo tudi novi FORUM, kjer lahko debatirate o surfanju, bordanju in zivljenju nasploh, tezite kdaj se gre surfat, kam se gre surfat, kje je kdo surfal itd… Forum pac. Scekirajte!!

22.10.

Vceraj smo scekirali nov spot pri Medulinu (pri Puli). Precej odtrgano ful dober spot, se posebej za Jadran. Poimenoval smo ga Tekstil. Mimogrede smo imeli cel dan tudi sonce in tudi veter je ponehal, prava mala …… (vstavi Francija, Portugalska itd.). To! Koncno spot pri "nas". Kaj je CRASH&Carry naj pove pa Kreso ups Andraz. POZOR: Kdor zeli kupiti cenejse wetsuite iz Spanije naj se cim prej oglasi, v kratkem bomo poslali narocilo v Spanijo (dolgi 4/3 in kratki suiti).

14.10.

Ful je ostalo vina in piva. Kaj je zdaj to?? Bo treba 100 minut organizirat. Drug teden smo na studentski areni.

9.10.

Prvi surferski zur (tist zur oktobra) bo 12.10. to je ta petek ob 20:00 v TITO-tu (Siska, Stara cerkev, pejt po Celovski in glej desno). Ce kaj res ni jasno lahko poklices.

24.9.

Maroko se pocasi izteka, danes smo bili na enmu point breaku, ki se imenuje Boilers (Taghazut, Agadir, Maroko, Afrika, Svet) in je bilo noro! Igor caka, da se nalouda napoved, midva s Klemnom vas pa med tem obvescava o novostih. Porcija sardelc je 5 dirhm, kar je glede na to da je apartma (ja apartma!) 250 dirhm, kr ugodno. Sveda se zmeri nategujejo dal je 50 dirhm za semana od soncarc.

ZRAK = 28°C

VODA = 18°C.

AGREGATNO STANJE = samo se Klemen trdno, ostali tekoce.

11.9.

Maroko se pocasi zacenja, in je ze padla prva zrtev. Sveda* so nategnl! Ja res, tip je sel kupit dve pomaranci, eno banano in en rogljicek in za vse skupaj je dal 49 dirhm (cca 1000 sit). Tip ful happy. Ampak zgodba se tuki sele zacne. Za njim je sel Rok po dve pomaranci in je dal 5 dirhm; Janko je kupu en rogljicek in je da tud 5 dirhm, Capi pa po banano in da 1 dirhmo in se dobi eno banano zastonj. Stekas: 49 – 5 – 5 – 1 = 38 dirhm APP – ja**.

*Sved je Ales Govekar prijatelj Ujusanse

** APP je ako-prodze-prodze, ki je v arabskem delu sveta zelo popularen in se pojavlja na racunih restavracij, hotelov, trgovin, kot muhe na dreku.

ZRAK = 28°C

VODA = 18°C.

AGREGATNO STANJE = Vsi trdno.

2.7.

Prva skupina surferjev je ze v Franciji. Valovi so 3,5m – primerno za zacetnike.

13.6.

Kitzsteinhorn, skoraj pol metra powdra, sonce. Yeah!! Poglej FOTKO!

24.jan.2001

Ze kar nekaj cesa je preteklo od zadnjih novic. Saj ne, da se nebi cisto nic dogajalo, samo nic prelomnega, kolosalnega…Si pa lahko ogledate kako bo izgledala nova stran. Miha brez skrbi, naslov bo ostal isti. Le dokler ne bo dokoncana si jo lahko ogledate na drugem naslovu.Se naprej vsak vikend visimo na kaksnem snegu, najbolj zagrizeni pa se vedno ujamejo kaksen val. Nazadnje na burjo v Ravenni. In pticki ze civkajo, da so na Osojscici dobre jumpe. Odprl se je tudi Stari Vrh, drzimo pesti za sneg.Ce se ne veste, Ujusansa surf klub zbira denar za nakup kombija – Djabejsi izleti, vec ljudi na kupu = vecji zur, vec prtljage, vec voznikov, daljsi izleti itd… Ce lahko kdo zrihta kaksnega sponzorja/donatorja je seveda dobrodosel. Nudimo reklamo na domaci strani, v adrenalinu ob nasem clanku, na plakatih in na kombiju.No to bi bilo za tokrat vse.UPS, skoraj bi pozabil – Vsak prvi cetrtek v mesecu se bomo zbirali vsi, ki nas zanima deskanje na valovih v Bailley’s Pubu na Kolodvorski v Ljubljani in malo precvekali stare in nove valove in razne zadeve. Frineste fotke ce jih imate in vsi Ste lepo vabljeni. Zacnemo s februarjem.Hm no sej se v bistvu ful dogaja…

2.jan.2001

Srecno novo leto vsem surferjem in boarderjem in vsem, ki nas poznajo. Zelimo vam cim vec valov in snega, sonca in nasmehov, secret spotov in mehkih pristankov. Pa cim manj zlomov, sivov, prask in prehladov.Ker ze sedaj vlada precejsnje zanimanje za, sedaj ze lahko recem letosnji, kamp surfanja poleti v Franciji, si lahko vse o le tem preberete tu.

Surf sezona se nadaljuje tudi v hladnem delu leta. Levanto in Rim so v tednu pred novim letom obiskali Igor, David (ne isti kot spodaj) in Andrej. David je tokrat poskodoval samo srce ene italijanke. (igor prav da imamo v Levantu sobo zastonj press)

Snowboard sezona je v polnem razmahu. Zadnji cas je natreslo kar nekaj powderja in kogar na prvi soncni dan v soboto ni bilo na kaksni zasnezeni strmini mu je lahko zal. Razen mogoce "Big Lips" Davidu (ne isti kot zgoraj), ki je ugriznil v svoj avtomat. (pod klifom se vedno brisejo kri press)

Naslednji vikend bomo (mogoce) poskusili nekaj zanimivega na Vrsicu. In pa gre se surfat hm na levo ali desno stran Italije. Vec o tem vesta hm ali Rok ali Igor.

Imejte se hm radi ali pa ne.

Comments (0)

Leave a reply