Stare novice iz leta 2000

Stare novice iz leta 2000
January 1, 2005 Ujusansa Surf Klub

Stare novice iz leta 2000. To so najstarej&#353e novice, ki so ostale nekje v arhivih. Starej&#353ih novic na &#382alost ni ve&#269 in so izgubljene za vedno.

11.dec.2000
Prej&#353nji teden od 4.12. do 10.12. ste nas lahko obiskali na sejmu Sport in rekreacija na Gospodarskem rastaviscu v hali B, II nadstropje. Ce nas niste, to bad. Vsem ostalim pa thanks! Vse skupaj je zelo O.K. izpadlo: posnel so nas za en TV in omenjeni smo bili v ene par tiskovinah; spoznali smo kar nekaj ljudi, ki ze surfajo pa se do sedaj se nismo poznali; preprical smo nekaj clovekov, da surfamo v Italiji in tudi v Piranu; navdusili smo upam dovolj osebkov za kemp poleti v Franciji; razdelili en kup letakov; dobili en kup letakov; spoznali en kup lubic; pojedli en kup bombonov; polizali en kup lizik; popili en sod Getorade; najmanj 30X videli vseh pet surf kaset, ki jih premoremo; 101, 102 in 103 smo si pogledali Point Break ter In Gods Hands; spili prevec piva; premalo spali; skupi nismo spravili niti ene boge predstavitve kluba; posuli stant s peskom; imeli nalimanih najvec plakatov; smo se imel ful dobro! Kdaj gremo pa sedaj po vsem tem naslednjic surfat? Ta teden se ne, potem pa ne vem. V petek se bo izgleda ohladilo in po moznosti tudi kaj zasnezilo. Drzimo pesti.

1.dec.2000
Naslednji teden od 4.12. do 10.12. nas lahko obiscete na sejmu Sport in rekreacija na Gospodarskem rastaviscu v hali – pozabu keri, II nadstropje. SNEGOLOV Se vedno se isce kdo, ki bi sel enkrat od 29.12. do 7.1. bordat/smucat v Francijo z avtodomom. Alpe D’Huez, La Grave, Les 2 Alpes itd… po zelji in trenutnih razmerah malo naokrog. Najem avtodoma pride okrog 25cukov na enega. Od 6 mest se 2-3 prostora. E-mail mene Avtodom je treba hitro rezervirat, ce ne bo vse propadlo.SNOWBOARD page od Matica in tale page od ujusanse se bosta zlepila skupaj. Dokler ne bo vecina stvari urejena si lahko pogledate zgoraj omenjeni page na zgoraj omenjenem linku.Za tiste, ki vam slucajno ni jasno, kaj imajo skupnega papez, surfanje in Slovenija in kako je Slovenija prisla v najstarejso surf revijo Surfer naj preveri base in klobase – ITD… isto stran naj odpre tudi tisti, kogar zelo zanimajo zerjavi!Odpiram novo rubriko AU! Spodaj ena fotka za okus. Ce se je kdo polomil in je sel potem namesto k zdravniku k fotografu naj poslje slike. (ce ti je spodrsnilo v banji ne steje!!) hm ravnokar sem opazik, da te fotke ni na tem CD-ju, namesto en zahod

23.nov.2000
FOTKE!!
Koncno smo poskeniral vse fotke, ki so se nabrale v zadnjih dveh letih.
Koncno vidis slike ce gres pogledat v slike.
Koncno je gor tud dokaz kako se surfa v Piranu.
Pa se fotke od poletnega surfa kampa.
Ujusansa Surf Klub se bo predstavil na sejmu Sport in rekreacija na gospodarcu zacetek decembra. Pridite nas pogledat.Se malo bo pa treba pocakat, da se izve ali papez surfa v Sloveniji ali ne?!Koncno so fotke tud v snegolovu po Franciji. Kdor bi letos okrog novega leta ponovil kaj podobnega s kemperjem naj se oglasi. Ce lahko zrihta kaksen poceni kemper naj se oglasi TAKOJ!!

14.nov.2000
Igor je bil prejsnji torek v Ravenni, baje je blo 2m in ful lepo!V soboto smo bili pa na Vrsicu, malo nad prelazom je snega ze kar slab meter. Ful dober jesenski powder. Bil bi popoln dan, &#269e ne bi bilo sranja v Avstriji. Sozalje vsem prizadetim. Ujusansa Surf Klub se bo predstavil na sejmu Sport in rekreacija na gospodarcu zacetek decembra. Vec o tem drugic. Drugic vec tudi o nasem surfzinu, ki bo izsel v kratkem.  Sedaj si lahko ogledate cenike najema surfov in oblek, za skrivnostno formulo izracuna je kriv Andraz. Dodana je tudi nova kategorija, zaenkrat imenovana base in klobase – Razne zanimivosti in bedarije o surfanju, boardanju in se cem. Zaenkrat komentar surf filma North Shore. (Rok ima mojo kaseto, ce kdo se ni videl!) in nekaj tistih, manjjihvidimrajsjihimam bitij. V zgodovini surfanja so sedaj kul fotke iz National Geographica.

6.nov.2000
Spet smo doma, spet surfali Portugalsko!
Ce bi moral spet izbirati top 5 bi izbral tako:
1. Maretu pade na glavo prvi 3m val na Supertubos
2. Maretu pade na glavo drugi 3m val na Supertubos
3. Maretu pade na glavo tretji 3m val na Supertubos, konec seta, sreca za Mareta
4. Men strga leash in odnese surf ogromen val v Sinesu
5. Beliche (Sagres)

Seveda se je Guzva David spet neki potolkel po nogi. Najbrz ga zavarovalnice nocejo zavarovat?? Hehe…Nobenega kometnarja kako vam je stran vsec, se je pa Miha Z. potrudil in zbral nekaj slik iz zgodovine surfanja.Jutri ali pojutri&#353njem se gre surfat na jugo v Jadran! Gore so pa ze lepo posute z necim belim! Kaksen ledenik v Avstriji je fajn ideja.

23.10.2000
Pro&#353la baka kolacima – surfkamp je pod streho &#382e dober mesec in pol. Fotke pridejo, ko pridejo, &#269e pridejo. Portugalska je posurfana. Mojih Top 5: Secret spot, Dinozaver reef, Coxos, Cosolacao, Ribera d’Ilhas. Najbolj me ne spravi&#353 v vodo: Supertubos/Menakoz/Mundaka.Po ta novem je nave&#269ja gu&#382va v Jadranu. Na spotu Adria. 40 surferjev od tega 12 Slovencev!? V tem &#269asu smo zlomil nekaj reber (Kristjan), dobil ene parkrat po glavi (Miha in David), nas je nekajkrat vrglo v skale (Igor in David) in smo dobili &#353ive v nogo (Klemen in David). David a si ti zavarovan?? Paseto: Stran se je spet preselila. Ze cetrtic. Upam, da tudi zadnjic. PaPaseto: Ej, svojo domeno imamo!!Samo se T-Shirti pa nalepke manjkajo…PaPaPaseto: Uh nov design!!!

Comments (0)

Leave a reply