JugoMajstr 2012 in uradni REZULTATI obeh finalov!

JugoMajstr 2012 in uradni REZULTATI obeh finalov!
May 29, 2013 Marko Odič

Naša nadvse hip, pop in tipi top tekma JugoMajstr 2012 in še ščepec, kolikor smo letos lovili in ujeli prve mesece leta 2`13, je obrodila rezultate. V pričakovanju neverjetnega navdušenja bomo raje kar sami izklopili vse možne serverje in se zgovarjali na tehnične napake zaradi nedelujoče strani, pa te fore. No, a dajmo šalo raje na stran in objavimo rezultate.

No, da ne odtavamo predaleč stran od rdeče oz. bolje rečeno zlate, srebne, bronaste ter ostalih finalnih niti tegale teksta, gremo raje takoj razčlenjevat valove, točke, karakterje in seveda prve tri junakinje in junake naše tristopničaste piramide. Imamo namreč finaliste in finalistke! Am, to jih imamo že kar nekaj časa. Kar hočemo reči, da pravimo – Imamo namreč REZULTATE obeh finalov JugoMajstra 2012!

A!, a o sodnikih še kaj manjka? Sodniško komisijo upamo, da ste uspeli ujeti, kdor še ni si to lahko prebere tule – kdo je letos ocenjeval tekmo JugoMajstr!?

Zanimiva klapa, katera je prav gotovo (mi to že vemo, vi ste pa tik pred tem da zveste!!!) scoprala ene prav zanimive rezultate. No, pa da res ne okolišimo preveč, kdo je na katerem mestu?

Finalni rezultati – fantje in dekleta:

alt

 Takole, tabela, ki je držala v napetosti slovensko surf srenjo, zanimivi rezultati in upamo, da bo napetost prešla in izginila, kot prečijo in izginejo valovi severno od Albanije po slabem-dobrem vremenu.

Mi smo prav ekstatični, rezultati so, sedaj pa nas čaka samo še žurka, razglasitev prvakov in podelitev obeh pokalov. Za to vas še obvestimo, a pričakujte te zadeve v kratkem, verjetno že v tednu, dveh.

Aha, gotovo pa vse zanima, kako so se ocenjevali posamezni valovi, da smo prišli do teh tako razburljivih rezultatov? In to lahko zvestem če kliknete taledva linka, kjer so ocenjeni posamezni valovi.

 – Ocena posameznih valov, deklice!

Ocena posameznih valov, fantje!

En velik bravo in čestitke vsem surferjem in surferkam, ki ste se podali v ta naš mrzli boj. Od kvalifikacij naprej pa vse do finala, katerega rezultate lahko uživate od danes naprej na naši spletni strani.

Takole, o špodelitvi&žurki ter vseh obstranskih zadevah vas obvestimo takoj, ampak res takoj ko zvemo in celo brez pretežkih besedičenj in nabijanj. Čestitke vsem tekmovalcem še enkrat in se vidimo v kratkem!

Badabem!

Comment (1)

  1. mah 2026 years ago

    Congrat….Majstru in Majstrici…vsem sodelujočim in seveda organizatorjem. Samemu Jugu pa naj zapiha čim večkrat tako kot v finalu pred finalom in finalom.DP

Leave a reply