Wax ON, pancer OFF popoletni party

Wax ON, pancer OFF popoletni party
September 26, 2011 Marko Odič

Surf je IN, poletje je OUT! Pocasi se priblizuje tudi zakljucek zadnjega termina kampa Spanija in kaj nas caka, ko se vsi pripeljemo v drago nam domovino? Ja, Ujusansa zurka Wax On, pancer OFF party, ki bo pripeljala decibele do maksimuma, odtrgala vse strehe blizu in dalec naokoli, predvsem pa poskrbela, da se zberemo vsi surferji in korenito premeljemo o swellih, deskah, smernikih, railih, rockerjih, tailih, surfanju, surfanju na splosno, ping pongu, dogajanju na pub crawlih in vseh ostalih obsurferskih zadevah.

“Ja pa meni ni nihce povedal kje je bila…”, Te povedi se tokrat prav gotovo ne bo nikjer slisalo. Zarauski vrabci civkajo ze jutra in jutra o tej epski zurki in da zadevo spravimo iz surferskih kuloarjev ter predstavimo vsem slovenskem surferskem svetu – kraj dogajanja je Pri Zelenem Zajcu, absintovsko nab(r)item barcku v kotu stare Ljubljane (ja, zelo blizu starega novega trnovskega mostu -to mojstrovino mora vsak Trnovcan omeniti vsaj enkrat v katerikoli debati hehe),dan dogajanja pa bo petek 7.oktobra (2011? Ja, 2011, hehe…), dan ravno primeren, da se pocasi prevesi v eno lepo sobotno siestico in tudi, da se nase od valov utrujene roke ter od sonca pobeljene glave spocijejo po napornem poletju.

Torej, 7.10.2011 mega zurka Pri Zelenem Zajcu, akcija se pricne ob sedmi vecerni uri  (19.00) z epskim ping pong MASTERS turnirjem UJU ekipe in traja vse do odhoda v… do… kamorkoli nas ze bodo odpeljale noge, a tudi tu se nam obeta presenecenje. Kdor bi se pa se pofockal na najbolj priljubljenem socialnem omrezju, pa to lahko to stori tule…

After od 1h naprej bo v Orto klubu.

…VEČ FURAT MANJ SMRDET!

P.S. Sumniki so zal odpeketali skupaj s slovensko tipkovnico, viva Baskia, hehe!

om

Comments (0)

Leave a reply