SUP – Stand Up Paddle Surfi Naprodaj

SUP – Stand Up Paddle Surfi Naprodaj
September 21, 2011 Ujusansa Surf Klub

Medtem, ko s Sugarjevim SUP-om veslamo po slovenskih vodah, se pojavlja vedno več navdušencev, ki bi SUP imeli tudi sami. Ni čudno, saj je zadeva res luštna. Zato bomo v kratkem naročili nekaj BIC-ovih SUP surfov in kdor bi rad imel svojega naj se oglasi. Za več info in cene pa beri naprej.


BIC-ov 11’4″ ACS SUP v akciji na Ljubljanici letos avgusta

BIC trenutno nudi dve verziji oz. pet modelov SUP desk, ki si jih lahko ogledate tukaj. Glede na dosedanje izkušnje priporočamo SUP dolžine 10’4″ oziroma 10’6″ saj je lažji od daljšega modela in zato nekaj bolj priročen za prenašanje okoli. Daljšega vzemite, če ste res težki ali pa hočete na svojem SUP-u prevažati zraven še koga.

Glavna in najbolj opazna razlika med ACS in E-Comp SUP-i je v teži, ki je posledica različne metodologije izdelave. ACS modela tehtata 17kg oz 15kg, E-Comp modela pa 15,5kg in 13,5kg.

CENE*:
ACS 11’4″ in ACS 10’4″ skupaj z veslom: 650€
E-Comp 10’6″ in E-Comp 11’6″ skupaj z veslom: 930€

*v ceno smo dali tudi alu veslo, ki se ga sicer pri SUP-ih prodaja posebej, da se dobiti tudi SUP brez vesla, v tem primeru odštej 50€ (na voljo so tudi boljša vesla)

Za več info in naročila se obrni na: info@ujusansa.si

PS: SUP-e se bo dalo naročiti tudi kasneje oz. čez celo leto, vendar bo takrat cena nekaj višja.

Comment (1)

  1. ales 2026 years ago

    SUP anje je najbolši trening za srfanje, kadar ni valov, ter enkratno preživljanje prostega časa s prijatelji, sam ali pa z družino ;)…SUP je zakon!!!!

Leave a reply