Poletno delo v Surf hiši Portugalska

Poletno delo v Surf hiši Portugalska
May 29, 2013 Marko Odič

Preživljanje poletja na peščenih plažah Portugalske, učenje hordic mladih surferjev in surferk ter popoldansko pričakovanje sončnega zahoda v lokalnih kafancah ob srkanju galaa in obnavljanju surferskih dogodivščin tistega dne. Sanje skoraj vsakega surferja, kako pa zgrabiti to surfaško zlato runo in zares doživeti tako neskončno poletje?

Da najdeš kaj takega je seveda najbolje brskati po surferskih spletnih straneh kot je tale in, Glej!, kot nalašč razpisuje Surf hiša Portugalska delovno mesto za učitelja surfanja za čas od 20.6. do 15.10.2013. Med drugim ponujajo nastanitev v res luštni surf hiši in, s pripravljenim in polnega z žogicami ročni nogomet v surfarnici za vse ljubitelje plastičnih in lesenih zelenih površin, ponujajo tudi stimulativno plačilo za pomoč pri poučevanju surfanja in še mnogokaj, kar si vse lahko spodaj preberete na letaku.

alt

Kontakt za vse CV-je, dodatna vprašanja in sploh vse, je “portugalka” Maša na emailu: masa@ujusansa.si, Portugalci pa so dosegljivi tudi na mobilni telefon z zelo dolgo številko, katero si lahko pogledate gori na letaku, hehe. T: +351 9…. (letak!).

Poletne dogodivščine so lahko vaše, pošljite Maši vse potrebno in upajte na najboljše, s prijavami pa pohitite, ker jih sprejemajo do 15.junija 2`13.

Comments (0)

Leave a reply