Ankete, ankete

Ankete, ankete
February 5, 2012 Marko Odič

“Ja pa kaj je s to anketo?!” Ne samo, kaj je z anketo. Vprašanje je, “Kaj je z anketama?!”, saj imamo kar dve anketi, ki se dotikata prijetnega, toplega in sončnega srferskega sveta. Pa da ne mišimo okrog vrele mačkine kaše, si kar poglejmo kaj je zdaj s to anketomanijo.

V prvi anketi imamo za vas, drago bralstvo, vaš odgovor na naše vprašanje, kaj bo svetovni prvak iz srferskega sveta 2010 delal v surferskem letu 2011. Vprašanje, ki smo vam ga zastavili še pred začetkom preteklega leta je tudi vprašanje, ki je še zmeraj razlika med res dobrimi in enim samim najboljšim. Pa si poglejmo odgovor(e):

Kelly Slater KS10 Bo drugo leto…
Osvojil še 11. naslov svetovnega prvaka.
25  62.5%
Za hec nehal tekmovati in potem spet začel.
20%
Ostal na touru in ne bo osvojil 11. naslova.
12.5%
Zares nehal tekmovati in se posvetil drugim stvarem.
5%
Drugo
0%

 

Število glasov  :  40
Prvi glas  :  Torek, 16 November 2010 14:00
Zadnji glas  :  Ponedeljek, 23 Januar 2012 19:27


To so torej rezultati prve ankete in kar 62,5% vseh odgovorov je pravilno uganilo, da je Kelly Slater, ne glede na starost, res odličen tekmovalec in tudi prvak leta 2011 ter zelo zagrizen v pričakovanju sezone 2012, če ga, tik pred zdajci, ne useka možnost št.2 ankete št.1, hehe. Še koga že kaj grize in grizlja, kaj se bo na touru zgodilo letos? Ob vsem nabranem talentu, ki komaj že čaka, da zagrize v prvo tekmo leta 2012? Prav gotovo nam pripravljajo odlične miselne kosti za .. ja preglodat, kaj pa?!

Zdaj pa si poglejmo še drugo anketo. Ta je pa sveža, kot so sveže tople žemljice, ki so pravkar prinešene, še diseče in res, res tople iz pekarne.

Druga anketa nas pa nas sprašuje eno prav (p)osebno vprašanje in kdor je danes izkoristil ta veliki srfaški dan… A kakšen veliki srfaški dan?!!! A zakaj veliki srfaški dan?! Pred Jadransko obalo so nas pričakovali kar 4-5m valovi in to je kar veliko, pa še za srfat je, khem, vsaj v teoriji, hehe…, in kdor je torej posurfal te valove, bo izstrelil ta zelo zanimiv odgovor na to zelo, zelo zanimivo vprašanje. Kdor pa ne, se naj pa malce zazre sam vase in odgovor se bo morda razjasnil že zelo, zelo kmalu…

No, vse prav gotovo že prav zares zanima, kaj pa to vprašanje sploh je in odgovor na to vprašanje se prikaže na naši strani pod JugoMajstr medved(k)om, če kliknete na besedico ANKETA! Le katera je vaša?!

 

om

 

 

Comments (0)

Leave a reply