Soma: AirBag je BoardBag

Soma: AirBag je BoardBag
May 14, 2009 Klemen Surk

Kako, da se tega ni že prej kdo spomnil? Ko začneš pakirat svoje občutljive surf deske za surftrip z letalom je vedno problem, kako v boardbag zbasati dovolj zaščite poleg deske, da bo ta prišla iz njega v enakem stanju kot je šla vanj. Skrb se še poglobi, ko na letališču zagledaš tiste težke ogromne plastične kovčke z “ostrimi” robovi, ki jih vlečejo sabo nekateri turisti. Potem si predstavljaš, kako letališki delavec zabriše tisti kovček na kup prtljage in pade z robom ravno na tvojo desko in krc… No, zdaj izgleda da je ta problem rešen.

Soma Air Bag Designs je naredil tisto, kar se nam je sigurno že kdaj moralo po glavi – naredili so boardbag za napihnit. Bag se zloži na valikost armaflexa, napihnjen pa prenese skakanje, metanje in težke kovčke. Poglej si video za simulacijo.

Comments (7)

 1. mm Author
  klemen 2026 years ago

  Sem gledal na strani, se ne da nič kupit ker je vse razprodano

 2. mm Author
  klemen 2026 years ago

  ma sej je čist lahko, če se znajdeš daš pa helij notr namest zraka pa sam plava za tabo na štrikcu 🙂

 3. dejan 2026 years ago

  To bo bestseller……tipi bodo zaslužili gnarrrjaaa

 4. primož 2026 years ago

  ja, res je super zadeva……velik živcev prihrani, ko greš na pot.sam lej kak “kufer” maš za eno dilo!!! hahaha.. kaj če maš recimo tri dile?

 5. mm
  Mitja Legat 2026 years ago

  svaka čast! nikol več problemov z pofukanimi italjanskimi cariniki!

 6. mm
  Mitja Legat 2026 years ago

  pa sploh ni tolk drago, sm mislu da bodo bl obračal….

 7. mm
  Mitja Legat 2026 years ago

  pred mano je meu tip največji ampak res NAJVEČJI kufer (k ena poštena omara… tip pa metr petdeset :D) za kontrabas pa je plaču 20€ in oddal brez pardona, midva z andrejem sva mela pa speta dva baga in so nama jih razdrl in računal posebi :Sza nosit je pa kurc, zih bodo tud na kolesa 🙂

Leave a reply