Prvi polčas surf kemp Španija

Prvi polčas surf kemp Španija
August 20, 2009 Marko Odič

Umetni val na Ljubljanici? Ja, se pravi še bolje! Jutri tj. petek bo bomba. Žur bomba… Vsi termini do zdaj, srečanje na plaži, začne se ob šestih potem pa naprej do glavnega avgustovsega dogajanja. A še zmeraj ne razumeš?

Petek, 21.8.2009 se dobimo za Ljubljanico na ljubljanski plaži, Ujusansa organizira srečanje vseh z vsemi, kar je surf lajfa v Sloveniji . Akcija bo huda, pridemo pa vsi… Kdo? Od ekipe Rako, Bine, Filip, Alja, Ševo, Dejč, Zoki (jaaa, ker Zoki, glej naslov pa en članek prej), Marko, Simon, Rok, Urh, Klemen se bo online povezal, da bo prisoten, vsi tečajniki in tečajnice ste pa več kot dobrodošli in zelo lepo povabljeni.

Kako bo pa zadeva zgledala? Kdo se tu heca (čuj)? Pridi v petek, na plažo, ob šestih začnemo, srečanje, da o valovih in drugih surf zadevah ne bomo samo čez FB nabijali, vsi termini, vsi obrazi, jutri ob šestih zvečer na nabrežju Ljubljanice.

Plaža, ob 18:00, začne 21.8 konča se pa 22.8… tako, da se ve! Hud kažin, srečanje, meeting, kdor če, naj privleče dilo, pa se bo še pedlal čez Ljubljanico (jaz prinesem de-tox šampon, he he).

Comments (0)

Leave a reply