Luke Paige: Ocean culture

Luke Paige: Ocean culture
November 13, 2015 Maša Mazi

Bliža se konec leta in praznični čas in mi se spominjamo preteklega poletja in polni pričakovanj gledamo naprej. Mi smo brezskrbno preživeli poletje ob oceanu na surfanju v Španiji, zdaj pa bi to brezskrbnost radi vsaj za kratek čas omogočili tudi varovancem projekta Botrstvo v Sloveniji, otrokom iz socialno šibkih družin.

S to mislijo bo Ujusansa povezala ljubezen do fotografije in surfanja na dobrodelni razstavi Luke Paige: Ocean Culture.

Razstavo otvarjamo v sredo, 25. novembra, ob 19. uri v Centralni postaji na Trubarjevi ulici v Ljubljani. Razstavljene fotografije bodo na ogled vse do srede, 2. decembra 2015.

Razstavo sestavlja 10 črno – belih fotografij, ki skupaj tvorijo serijo fotografij narejenih to poletje v surf kampu v Španiji.

Razstavljene fotografije bodo naprodaj, celoten dobiček pa je namenjen pomoči otrokom v stiski pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji.

Luke Paige je fotograf, ki zadnja leta v objektiv lovi ekstremne športe in jih poskuša prikazati na drugačen način. Fasciniran nad tem, kakšne zgodbe lahko pripoveduje s črno-belo fotografijo, vam tokrat surfanje na valovih predstavi na bolj subtilen način. Serija fotografij je zgodba o oceanu, človeku in njuni povezavi.

Po otvoritvi se bomo družili in migali v house in disco ritmih z Ujusansa hišnimi DJ-i.

Print

Comments (0)

Leave a reply