Ujusansa je povezana s Facebook-om

Ujusansa je povezana s Facebook-om
June 3, 2009 Klemen Surk
Na Ujusansa surf stran se od sedaj naprej lahko prijavite ali registrirate tudi s svojim Facebook računom! Kako? Beri naprej!

Še nisem registriran/a na ujusansa.si

Še če nimaš računa na ujusansa.si greš na Ujusansa surf skupnost in klikneš tale gumb:
 
 
ali pa kar v levem stolpcu klikneš tale gumb:
 
 
in se v oknu, ki se odpre prijaviš s svojimi Facebook podatki. Tvoja slika in še nekaj polj s podatki se bodo avtomatsko prenesli iz Facebooka in od sedaj naprej se boš preko tega gumba lahko vedno prijavil/a s svojim Facebook uporabniškim imenom in geslom.

Sem že registriran/a na ujusansa.si

Če si že registriran član Ujusansa surf skupnosti moraš najprej združiti svoj ujusansa račun in svoj Facebook račun. Enostavno se NAJPREJ vpiši v Ujusansa stran s svojim uporabniškim imenom in geslom. Ko si vpisan, v meniju izberi Profile – Edit details in tam klikni na gumb pod Associate your facebook login. Vsi podatki v profilu, slike v tvojih albumih itd… bodo ostali nedotaknjeni. Od zdaj naprej se boš lahko na stran prijavljal s Facebook podatki preko FB Connect gumba.

Nimam Facebooka ali pa se nočem prijaviti/registrirati s svojim Facebook računom

Seveda se pa še vedno lahko prijaviš na ujusansa.si s svojim obstoječim uporabniškim imenom in geslom, brez da bi se povezal s Facebookom. Samo ne klikniti gumba za povezavo. Prav tako se lahko registriraš na novo brez Facebooka.

Comments (3)

  1. mm Author
    klemen 2026 years ago

    Povej če OK dela 🙂

  2. miki 2026 years ago

    hehe, mega .. lih ene 3-4 tedne nazaj sm razmišljal kako imajo itak vsi facebook in da se je tečno prijavljat na vsak page posebi in da bi to blo treba povezat :)pol pa vidim, da je že nekdo to naredu in da men ne bo treba 8)

  3. miki 2026 years ago

    evo, lihkar konektal in se odlogiral in nazaj logiral s FB gumbom in dela ko keks.sm že reku, da je mega? 😀

Leave a reply