Premierni Billabong Cascais Pro 2013 štarta jutri

Premierni Billabong Cascais Pro 2013 štarta jutri
October 21, 2013 Marko Odič

Tekmovalna sezona na Portugalskem se ni končala. Ubistvu se je šele dobro začela. Takoj po svetovnoprogaškem prvenstvu v Penicheu se je karavana premaknila na le par (deset) kilometrov oddaljen spot/regijo/samo-portugalci-vedo-kako-točno poimenovati-te-konce, Cascais.

Tekma sama je rangirana kot “PRIME”, kar pomeni da se točke štejejo tudi k skupnem seštevku ASP WCTja, tako da bo gotovo dosti projev odtavalo po portugalski obali v iskanju točk, ker so mnogi, mnogi, mnogi, mnogi najjači proji tako prezgodaj izpadli v Penicheu, da zdaj milo gledajo vsako točko in krvavo-ter-v-solzah težijo k pridobitvi še kakšne izgubljene, preden se letošnja zadevščina zaključi v velikem trojnem poku na Havajih.

http://www.youtube.com/watch?v=3iipn_peHtw

Kje pa lahko gledamo tekmo? Tule… Če kliknem ta link, si res želim gledati tekmo. Začnejo jutri, napoved je nora, 4 – 6 čevljev, kar obeta odlične pogoje, edinole veter je bil še par dni nazaj ščepec side- (cross)shore, a morda se je že vse spremenilo, tako da zjutraj kar hrabro kliknimo link in glejmo, kakšne valove nam bodo ponudili spoti, kot so Carcavelos in drugi, katere tule ne bomo omenili, ker je raziskovati seveda nekaj najzanimivejšega, kar lahko počnemo s 5min prostega časa ali prepolno denarnico.

om

Comments (0)

Leave a reply