Na Bellsih že besno potrkavajo

Na Bellsih že besno potrkavajo
March 28, 2012 Marko Odič

Potrkavajo pa s polno paro in tudi s polnimi pljuči sape. Le še par dni nas loči od druge tekme ASP svetovnega pokala v sezoni 2012 ter že 51. zaporedne tekme Rip Curl Pro plaže Zvoncev ali poavstraljeno, Bells beach. RipCurlovci nam sporočajo, da je dogajanje že v polnem zamahu, vremenske in oceanske karte pa nam obljubljajo presenečenje.

alt

Štart tekmovanja je napovedan za avstralski tretji april, čakalno obdobje pa bo trajalo vse do štirinajstega aprila, kar pomeni enajst dni, med katerimi bodo organizatorji iskali tiste idealne (im)pulze valovanja.

alt

Bellsi ga pokajo, vir: ASP (ki ga pri nas ne jeb…mo!)

Tekmo lahko spremljate na trojnem w naslovu -live.ripcurl.com- ali s klikom na tale link -Rip Curl Pro Bells 2012-, kdor pa še ni zadosti napaljen, pa si lahko pogleda še tale trailer, ki mu bo gotovo pospešil kardio krog za kakšen utrip ali dva.

ga Bellsi zmorejo?!

Meteo- in drugi srf-o-logi napovedujejo za piko na i še vrhunski swell, saj se prav na dan začetka tekmovanja približuje ena nemarno nabita vremenska zverina, ki že zdaj napoveduje valove v višini 10 čevljev, po manjšem upadu swella pa se lahko pripravimo na nadaljnje zverinjenje po vzhodni avstralski obali, definitivno se bo splačalo pogledati vsaj kakšno vročico najboljših semen na svetu.  

Tekma torej traja 3.4. – 14.4.2012, za nas pa to pomeni, da bo štart že 2.4. proti pozni enaindvajseti uri zvečer (9.00pm zulu). Za res, res natančno uro si lahko tule pogledate eno spletno verzijo res, res natančne ure, ostalo pa nas čaka 2.4.2012 proti večeru. Vklopi se, kdor se more.

om

Comments (0)

Leave a reply