Popoln nateg

Popoln nateg
June 16, 2010 Dejan Peras

Kaj naj rečem, naveza Klemen in Dejč in verjetno še kdo je te dni sledil napovedi, ki je obetala in izginila pa se spet pojavila in spet izginila. Za včeraj popoldan obetaven meter vala po napovedih a me ni prepričal, ker naj bi bilo danes zjutraj še bolje. Napoved na srednjem jadranu 2-3 ponoči za trenutek 4. To je dovolj za perfekcijo zjutraj. Bujenje ob 4.00 in nato pot do Medulina.Sonce vzide ob 05.15 to pomeni če furam tri urni session sem ob 9.30 v službi. Pot do Medulina mine v Punk paljenju tako da sem bil 110% pripravljen na session. V ozadju sivi oblaki grozijo in strele bliskajo, nekako sem prepričan da je pred menoj super surfanje. Sam v vodi, lepi galssy valovi in topla voda. Pridem do njiv nad spotom, voda pa kot olje. Ne vem kaj naj si mislim. Pojem sendvič, obrnem avto in grem domov spat še eno uro pol pa v službo.

Upam da bo kaj …..kmalu

Comments (7)

 1. mm
  klemen 2026 years ago

  Mi bomo tle surfal, odič bo pa probu v kombiju najdet za naslednjih 20 ur tak spot da ga železne štange od novega šotora ne bojo preveč v rebra… :DK bi mel vsaj dan pa sonce pa bi lohk šel mal popedlat 🙂

 2. Author
  dejan 2026 years ago

  nE…..Rolan panceta…ker me spominja na Tube;D

 3. Author
  dejan 2026 years ago

  Ma, sej v bistvu me ni tolk potolklo…..se že z novo napovedjo tolažim;D;D;D;D;D;D;D

 4. Author
  dejan 2026 years ago

  Odič a te je kej streslo….

 5. Author
  dejan 2026 years ago

  Ja za naslednji teden v Španiji naj bi pokal…..v bistvu skoz neki dela gor….Fr-Šp….se kar veselim moram sam mal zapedlat še prej. da laže padem not….

 6. Javor 2026 years ago

  Ziher je bil sendvic ful dobr…:) kerga pa si mel a sunka, sir, namaz pa mal solatke… noro 🙂

 7. Javor 2026 years ago

  use je za neki dobro…to bi lahko prodajali take hudeee sendvice, da bi se folk mal pomiril, ko bi mel slab sessn al pa ko nebi sploh blo valov….pride en tecn iz vode pa mu sam hud sendvic poturis in je ze tiho in mezi..

Leave a reply