"No Waves? Come back for free."

"No Waves? Come back for free."
October 11, 2012 Kaja Cencelj

Ok, danes je sicer lay day (beri Kaj je novega v Penichu ali pa si oglej njihov morning show na youtube), ampak jutri, že takoj zgodaj zjutraj, znajo portugalski valovi prijetno presenetiti. 

Čakanje na valove je včasih dolgočasno, a nikoli na Portugalskem (pivo, porto, pasteli, šokolada, le kaj bi si človek še želel?), in prav zato zna bit, da letošnje tekmovanje ujame tudi UJUSANSina ekipa, ki se čez teden dni odpravlja na road trippin (Road trippin’ with my favorite allies, Fully loaded we got snacks and supplies) oziroma nepozabni surfari, torej legendarni Ujusansa Trip na Portugalsko. 

Menda so vsa mesta sicer že zasedena, ampak hej, kaj pa če se nabere še 6-8 folka in napolni še en kombi? pa se gre kakšen dan kasneje, zamudi sicer tekmovanje, ne pa proje! ti bodo itak še naslednjih 14 dni surfal portugalske morske grbine in turbine. Pet dni kasneje, 100 evrov manj za spanje, enako uživaško.. oh, yeah.. 

Ali pa počakamo do prvega maja? Ne, ni treba!  V surf hišo na Portugalskem vas Maša in Kostja vabita skozi celo leto – nepozabne surferske počitnice zagotovljene!

Me prav zanima, kdo bo domov odnesel letošnji portugalski RC pokalček… Kelly again? Ne pozabimo na Parkota, Taja, tudi Mick ni povsem nenevaren.. Hm…

ps: Portugalska se promovira tako, da ti, če prideš k njim na počitnice, ko je flat, omogočijo naslednje počitnice zastonj 🙂  http://youtu.be/vJDpVThyErs

“No Waves? Come back for free.”

THIS IS AN UNIQUE PROMOTION.
OUR WAVES ARE LEGENDARY AND SO IS OUR HOSPITALITY.
WE WANT TO BE SURE YOU’LL BE HAPPY.
SO, IF (BY ANY MYSTERIOUS EVENT) YOU DON’T GET WAVES TO SURF,
WE’LL OFFER YOU A COME BACK TRIP.

Comments (0)

Leave a reply