Medulin ponovno

Medulin ponovno
February 28, 2010 Dejan Peras

V bistvu sem kar vesel da je februarja konec, v zadnjih sedmih dnevih sem dvakrat bil v Medulinu da je delalo in da je tega mraz upam konec.Od kar so napovedali od-jugo se pravi dober teden je že skozi nad 10*C in vreme nad sredozemljem skozi nekaj pošilja. Prejšna sobota slab meter a totalna perfekcija,v petek je bilo baje (hudooooo) tako sem vsaj slišal.

No danes je bilo videt takole;vstajaje ob 6:30 spakirat do konca nalit vroč čaj v termosko in gas proti Medulinu.Nedelja zjutraj na cesti nobenega a zaradi napovedi , ki je kazala da bo J zapihal šele popoldan ni bilo treba hiteti.Nekaj čez 8:30 sem se zapeljal do kampa, da vidim če je še kdo dol a očitno mrzla voda ne diši vsakomur.Zapeljal sem se skozi Ližnjan po offroad potki do konc ograje pri kampu(vrata so razsuta in upam da nima noben surfer kaj s tem,oz. ne bomo na koncu krivi mi)..Valovi visoki komaj do kolen.Odločim se za sprehod do zaliva kjer valovi niso kaj dosti višji.Po dolgem sprehodu in tihi molitvi (pa dej že pošlji kake Črnogorce) se vrnem nazaj do avta v slabi uri so se valovi dvignili na 0,5m +…..mah ne da se mi čakat nobenega. Sem že v neoprenu pa v vodo.Veter piha prav iz Jv  in počasi uleti tudi kak večji set.Dobre dve uri v vodi sam, tu pa tam pogledam na obalo pa nikjer nobenega. Potešen in zadovoljen neki pojest in domov.

On the road

Set

Comments (4)

 1. mm
  klemen 2026 years ago

  Ciklon misli, da če on ne gre, da pol noben ne gre 😀

 2. Author
  dejan 2026 years ago

  Daša pravi naj se grem stuširat že enkrat….;D;D

 3. Author
  dejan 2026 years ago

  Ja…..pa tako sem si želel družbe….:)V albumu še nekaj fotk…

 4. TaNjA 2026 years ago

  haha jz sm tud danes hotela v medulin, pa je reku marko, da verjetno ne bo nobenga:))Pol sm se pa lotla dilco spedenat in se tolko sveti, da je za v vetrino:)))THX:)

Leave a reply