EMAIL: slab dan al tri

EMAIL: slab dan al tri
March 23, 2010 Ujusansa Surf Klub

spodi je email k sm ga poslal folku da sm mal pojasnu kaj se je kej dogajal… k sm pac len se mi ne da popravljat pravopisnih napak, tko da upam da bo kul..
——————————————————————————-

1dan: super jutranji sesn, use lustn, se boljsi vecerni sesn, sam ni blo use lustn.mal tezavice z fotoaparatom, pa veter m je dilo odnesel pa naredil 20 lukenj. Ampak to se bo itaq dal use zrihtat

2dan: pakiramo use dokaj kul. ne najdem enega fina, in se zmeri upam da je pri klemnu v bordbegu.pri parkiranju se porezem (me prst se zmeri boli), se odpeljemo na letalisce in pustim skupino tam da grejo na avijon … jaz tin pa mohamed pa sibamo vrnit renta-car d dobim pasus naza. mohamed poklice tipa da naj cim prej prnese pasus, in un ga isce … in isce … in 15 minut kasnej prinese pasus. valjda je tuki se ful mal casa da pridemo do letalisca in picimo ful hitr (dobil sem pasus, avta pa nismo vrnil, da bomo hitrej tam – avto naj  bi pol mohamed pripelu nazaj)…. pridem na letalisce in vidm da je check in zaprt ze 10 minut. Tecem na info, recejo da je en v easy yet pisarni, tecem tja, in nobenga tam. Naredim se en krog in nadem modela. povem zgodbo in on poklice pilota, ce pusti da gre se en potnik extra, … po 5 minut prosenj, je ocitno da to ne bo slo. pride anze z mojo pritljago dokumenti od avta in se par stvari in z nekaj denarja.
jah fak … avijon mi je usel. kul .. gremo gledat moznosti. drugo karto pri drugi druzbi? mogoce sam je ocitno da lohka placam sam 50€ pa mi prestavijo let (kamor hocem) in se zmenim za v torek iz agadirja. nisem vedel ce se da dobiti bus ob tisti uri za marakesh. uprasam se na easy jet ce lahko ta let prestavim da si pustim se kaksno moznost. rece da lahko na katerikoli pisarni samo prestavim let, zamudnino sem ze placal, in naj nebi bilo nobenih extra stroskov (kul ane). no gremo do busne po karto do marakesha za tina, pa uprasamo ce je dons se kej frej do marakesha zame- kulj karta je ura je ze okol 9:30 in zdej kako poklicat folk da naj me do zjutri pocakajo u milanu, da ne bom placal 100€ za prevoz se enkrat. klemen je zgubu mobitel. cifer ne vemo na pamet, smsov ne mormo posiljat … nic .. no pa bom poklicu andraza, on ma use cifre pa bo pomagu (gremo na net na ujustran pogledat kontak- hvala bogu je mohamed reku naj in od rakota in od surka cifro uzamem, k drgac bi meu jst sam od rakota cifro)…. in ja valjda andraz je tud zgubu telefon. se spomnem da mam jst pri grabnu telefon. se poklicem … in zazvoni enkrat, dvakrat, in konc … prazna baterija (men se zdi— k sm se prejsn dan gledu al bi ga dal filat al ne … pa nism vidu razloga). kul … bomo poklical andraza 2 (klemen surk) on bo tud meu kaksno cifro pa bo pomagu. in ja … koncno dobimo enga na tel in rece da bo sporocil folku naj me en avto pocaka.
picimo pol mi spet na letalisce, da rajs za ziher to s karto uredim. Pa pridemo ke pa rece clovk na info “ooo the easy jet guy just left 10 minutes ago, but you can go to marakesh anyway and do that there … it should be ok”.
jah ni kej … tin pa mohamed me pustita pol na avtobusni,  grem kupit karto in cakat eno uro …. pa cakam 5 minut pa se odlocim pa pogledam da mam res cist use sabo… in fak … ni leptopa….. hitr laufat do prvega taksija in nazaj u taghazout ….. sm meu ful sreco da sm dubu enga k me je uprasu ce morm jet bus za maraksh .. in k sm reku ja, sva sla 160 po unih cestah ce aghadir pa banano (noro). pridem do taghatouta lufam okol 3 minute pa najdem tina… njemu cist nic ni blo jasn …. jst sm pa sam hotu v renta car pogledat ce mam leptop notr…. in kaj zvem … model k je rentu avto je klicu policijo, ker smo mi uzel dokumente, pa pasus pa avto, …. in ga nismo pripelali nazaj takoj, tko kt smo rekl…. se extra tezave, avto je bil pa ze na poti v agadir (od mohameda stric furu). klicemo njega da naj pride nazaj … in se zmenmo da se dobimo v banani. picimo usi v banano pogledamo avto in ………………….. ni leptopa …. ni slik…. ni nic kar sm za sluzbo delu …… ja fantje … use smo zgubil …. sory usem …. pa  sploh mi ni jasn kje kdaj in kako.k sm torbo mel 100% cist skoz sabo in sm jo ful cuvu k sm meu slab filing … ampak useen je par stvari zginl (ne vem kdaj niti kako).. jah ni .. zdej pa ni cajt za jokat … jst morm bit cet 18 minut na avtobusni…. picimi 160 nazaj …. in tko pridem …. laufam …. skocim na bus .. in bus spelje… (koncno neki uredu)

3dan: pridem u marakesh ob 4:15 … najdem taksi .. in jst njemu .. 30 dirham to airport … on men ok 100 dirham … pa jst njemu da nimam cist nic drugega kot 30 dh .. (ostalo pa po 50€  bankovci – tega ne dam) — jst njemu …. you take me to airport now! and i give you 30 ! … pa model .. ok get in …. superca 🙂 ful pocen … se extra stvari k mi grejo kul (dan se je ocitno kul zacel)

pridem na letalisce cist mrzu in premrazen (fulll je blo mraz) in mism da bom moguse cakat da se letalisce odpre…. jst cis happy vidm da je ze odprti in picim notr na toplo …. cakam mal … pa grem na info uprasat kdaj se easy jet odpre (una sobica k majo) un model rece ob 5h … kulj bom pocaku…. grem se usedem pa cakam … odstevam minute .. in sekunde … grem ke in nobenga tam … uprasam se enkrat in doim da je reku ob 5:30 .. kul sm narobe slisu . .bom caku se pol urce .. umes grem gledat kok stane air marok let do milana k je bil ob 7:10 … pa rece un 2600dh …
mal velik .. sam jst sm ze cist obupan .. bi dal use da pridem dam …. pa uprasam ce lohka pridem 15 minut kasnej (se na esay yet uprasat pa zamenjat eure pa tko) .. rece kul…

in ob 5:30 grem easy yet … in slism .. ne ob 6h bojo oni odprl…. ja fak … kul un je reku da bo pocaku … bomo pa ob 6h uprasal .. se zmer mam pol uro pa 10 minut da dobim drug let …… in pocs zlo zlo pocas grejo minute mimo in k je ura 6 pride na easy yet ena zenska …. jst njej da bi zamenju let … ona men 2800 dh … jst njej da ne bom placu ker sm zamudnino ze placu, in zdej lohka samo izbiram … in 5 minut pogovarjanja (no ona je bl mal rekla po anglesk )jst dam njej use liste in rece … ok jst sm placu 580 zamudnine, torej me pride pol 2400dh (ne poznam te matematike) … no ja use v kurcu ampak kul, zdej m je ze cist useen, sam da grem dam bom placu ….. recem ok .. i pay … in ona men nazaj  “no, the flight is full, it’s been full for 2 days now”

WTF !!!!!!!!!!!!

ok .. grem jst na air marok kupt karto … sej pomoje majo boljse avijone :P…. grem ke .. in un rece da je caku 15 minut in pol je karta sla … lohka pa se zmer kupim business ta pa stane 3100 dh …. jst pa kullll bom kupu … bom se hitrej v milanu, pa bojo usi veseli…. ura 6: 25 … jst zacnem iskat denar …. brskam po useh zepih in naberem 2900 dh … 200 premal (k sm mogu dat 200 k smo avto zajebal pa prepozn vrnil) in ..iscem 5 minut … in pol check in closed (tko kt v agadirju)….. jah superca … gledam use mozne karte k so … in prva k je frej je pondeljk pa 2400 dh (una od easy yet) k mi je zenska pac hotla novo karto prodat k ne razume da se da let prestavt. sam kaj .. bom prsparu 2400dh ce grem pac u tork … to je pa pol ze cist useen… kul grem nazaj u taghazout.. pridem do taksija pa recem bus to aghadir … sepraturs … in ne … on mene odpeljek kar nekam … 100 busov .. vsak se dere “agadir agadir agadir agadir………” in noben ni od sepraturs … jah kul grem na kr en bus k gre u priblizno tapravo smer…. no usaj takoj bo odpelu (10 minut) …. in grem notr .. dam 70dh .. in grem nazaj …. yeyyyyy … edino kar mi je blo fulll bed … je bla da ni blo napovedi dobre … flet 0.6 pa 3 sekunde perioda ! lol (to da nimamo slik sm se spomnu sele pol po dolgi 7 ur voznji v busu….)
No ja pa se je zacela voznja …. usakih 10 metrov smo se ustavil in pobral nov folk (jst sm sedel uzadi v kotu z svojo lepo roza torbico in sam gledu naokol) bus pa zmeri bolj poln … in po pol ure se zacnemo hitr vozt po dolgi ravni cesti….. kjer nas ustavijo policaji… h
ehe …. superca 😛 mimo nas se polje 30 folka u pickupu in grejo lepo mimo … vozniku pa uzamejo kartoncek (ce se kdo spozna na kamijone, so eni okrogli kartocni k kazejo kolk cajta pa kolk hitr se voz pa uro pa use….) . in uzuni se neki dogaja … policaj neki pise .. in cakamo mal manj kot urco da pride nov voznik.
ok .. zdej bomo pa sli … in smo res sli …. sam jst nimam pojma kam … kar v eno cudno vas folk nabiju fuzbal uzuni .. use je neki dogajal… neki folka gre dol iz busa .. se vec jih gre gor … dva se stepeta … in oba pol ostaneta gor na busu .. jst pa se zmeri samo uzadi sedim pa cakam … k nism upu dol k nism vedu kdaj gremo … ker sem se bal da me bojo oropal sm bil lepo pokonc in samo sedel in gledal ….. nimam pojma kolk cajta .. sam je blo ful dolg … in pol se zacne voznja v agadir (ze spet) od tam je slo pa use uredu … ampak ful pocasi.

in pridemo nekam .. in pricakujem lepo dobro poznano avtobusno postajo … ampak .. valjda jst pa sm optimist da bo slo kej uredu.. cist na obrobju agadirja smo se ustvil na eni trznici in busar … usi dol … jebat ga .. ni druzga grem dol .. in hodm edini turist dalec naokol … in vlecem roza torbico za sabo ….. pa grem do policaja pa uprasam kako naj pridem do taghazouta… in on men da rabim 3 rzlicne taksije … in neee to bo kostal prevec … bom se probu sam znjdt …
grem do enga taksija… recem da hocem v taghazout … in on men ” fuck taghazout.. go away” … ja in ful 100 metrov dolg kolona taksijov usi zivcni, uspredi nesreca . uzadi folk naprej rinu .. usi so trobil tko da se sploh nisi mogu pogovarjat … uglavnem stala …. pa si recem da mam vec moznosti da dobim taksi na kaksni drugi ulci k niso usi tok nasikani … in kako me je folk gledu tam k sm hodu …. fuck kr neki ….. usi so mi bli fous k mam tok lepo torbico :)….. no ja pa najdem pol koncno en taksi in model cist kull 100 dh to taghazouta … kul gremo notr …. pride notr se en … pa se dva …. pa se dva … pa nas je blo na koncu 8 v tistem mercedezu … sam so se pol do konca aghadirja usi vn spravil …. in sam se jst pa taksist naprej… koncno use kul … pridem sem dam 100dh . cisth happy da sm spet nekje kjer se usaj mal znajdem … grem do stacune od mohameda , in on laufa gor po stengah … zidar …. you come again … omg ….

no ja … spet sm se vrnu .. vidim tina .. in gremo skp na piskot pa pijaco … valjda .. prva stvar k se zgodi .. men piskot pade na tla (res nimam srece… al sm pa tok zmatran k sm skoz budn pa potujem pa nic jedu pa pil dolg dolg cajta) zvem da si je tin nogo zvil … bogi komi hod … pa se mohamed je mel neki tezav, k je mal kluc od trgovine in njegov stric ni mogu zapret dokler se mohamed ni vrnu (on je pa z nami tavu naokol — pac en dan prej) —

———-

sam kul .. zdej sm spet v taghazoutu, sm koncno neki pojedu tuki in pisem mail … unadva sta sla avto vrnit, men pa res ni da bi se kej okol hodu, pa bom kar tuki pocaku……

zdej pa sori usem k ste me u milanu cakal … sory usem k nimamo vec slik … in kdo je bil tok prijazen da mi je dal 300€ (al kolk je ze blo) da mu vrnem …. aja pa kesa sm toook zapravu za benz, zaksi, bus, kt se nikol u lajfi 😛 … lol

grabn …. u tork mam let ob 18:40 … in pridem pozn zvecer u milano … (ne vem kdaj, lohka vids na netu drgac)
ziva…. dej pliz se do torka skrb za jakata … men nekako ni ratal pridt domov .. pa full ga pobozi, k ga toooooooookkkkkkkkkkkkkkkk pogresam, pa povej mamici da naj ne skrbi … use je kul 🙂 hehe…. u torek ponoci (sredo zjutraj bom doma)

@ folk … sory k ste me cakal.. upam da vam je uspelo pridet z avtom domov …

PS: najdaljsi mail kar sem jih kdaj napisu …. pa se zmer sm fuullll stvari vn izpisutu, k ne vem tocno kam pasejo lol… use se je tko dogajal kt da bi sanju (nocna mora iz katere se ne zbudis) …. upam da bo zdej slo na leps 🙂

— lep pozdrav
miha

————————————————————————-

no pol se je zgodil se dost stvari, sam se mi ne da pisat, najbolj zabavno je blo pa v milanu razlagat policajom pa carinikom, kako je mozno da grem u maroko z surfon surfat, in da ko se vracam da imam surf doma… no to je trajal vec kt pol ure in usakic k sm povedu kako je to mogoce, je carinik reku “i’m sorry, Again please” kokler nism jst njemu “do you speak english” pa on men “yes i speak english” pa jst njemu “do you understand english” pa me on cudn pogleda … in rece naj grem 😛 lol

uglavnem ful dogodivscina 😛

Comments (11)

 1. mm
  andraz 2026 years ago

  sam k pa teb zalaufa se pa ne ustaviš?

 2. mm
  Marko Odič 2026 years ago

  uffffff…. man, take it easy! auč… edin ni mi jasn, kje roza torbica sploh pride v igro. a to si jo dol kupu al prnesu s sabo al so ti jo pustil, haha. jao jao, si osrecu marocane…

 3. mm
  klemen 2026 years ago

  jao… 😮

 4. mm
  klemen 2026 years ago

  epic fail 😀

 5. mm
  klemen 2026 years ago

  sam da maš v italiji najbl roza torbico si pa res kr dec 🙂

 6. borut 2026 years ago

  jah, HC indeed. sam sej veš, što ne ubija jača!!!aja drgač sm pa tut js že zamudu easyjetov avion na stanstedu, pa ni blo nobenga govora o prestavitvi kart za 50 evrov. vsi so mi rekl, da lahko kupm sam novo karto..

 7. jake 2026 years ago

  dobr da hašiša ne kadiš….a si predstavljaš kako bi blo pol 😉

 8. miha 2026 years ago

  @klemen: epic fail is an understatement 😛 @andraz: k zacne vlak enkrat prehitr po klancu dol ga je ful tezko ustavt dokler ne pride cist do dna@ljeso: je nehal bit smesn k sm zamudu avijo, polj je blo idiotsko, pol je blo ze zalostno, pol k sm se vozu na

 9. miha 2026 years ago

  ruzak sem dal grablu da je mel svoje stvari pa foto opremo notr, tisto roza stvar sm si pa od sekice sposodu, k sm rabu neki k ma dost placa pa gre v hand luggage..aja … pa pri brivcu sm si kupu tolehttp://shaveballs.files.wordpress.com/2007/08/straight-razor.jpgin s tem v rocni prtlagi sm sou na avijon …. so me spustil cez rendgen … lol 😛

 10. primož 2026 years ago

  Fak! tole bojo pa se vnucki poslusali a? 😉

 11. tine 2026 years ago

  HC story:o

Leave a reply