San Onofre Trails – Avg 2008

San Onofre Trails – Avg 2008
September 1, 2008 Klemen Surk

Kot prvo je United airlines zalozil najine dilce, v Bruslju pa so ostali tud wetsuiti. No pa se ena torba cinj. Tako, da zacetek na west coastu severne Amerike ni bil ravno obetaven. No potem so dilce prisle….wetsuiti se vedno ne ampak voda je dost topla, zunaj je itak vec cas sonce in toplo in juzni swell je ze cel mesec tam nekje okoli waist high, odvisno od spota. Po mal bluzenja okol sva se namocila na San Onofre Surf Beach State Park.

San Onofre lezi kaksno miljo juzno od San Clementeja, kjer ima sedez velik del svetovne surf industrije, pa recimo revija Surfer in se kdo. In kjer si v parih minutah pes na spotu Trestles.

Poletna Kalifornijska surf scena izgleda takole – waist high valovi so klasika vecino poletja, tako da tu vsi furajo longboarde. Od 100 ljudi v vodi je 99% na longboardih. Od najstarejsih do najmlajsih. Stare gospe v penziji, ki navduseno razlagajo kako je bilo vceraj boljse in kako se popoldan zacne delat en fleten val na inside, stari hipi atati, Hulk Hogan lookaliki, vse sorta. In vsi izgledajo kot da vejo, da lahko surfajo vse zivljenje vsak dan in da se jim nikamor ne mudi. Sedijo, cakajo, the wave will come… easy 🙂 nobenga naspicenga pedlanja gor in dol, zakon.

 

Comments (3)

 1. mm
  Marko Odič 2026 years ago

  fajn se mata…. še fotk.. 😉

 2. ales 2026 years ago

  jest bi tud tkole sholder size!!!!!!!! :'( :'(

 3. mm
  Mitja Legat 2026 years ago

  lepa!

Leave a reply