Odprti mikrofon Ljubljana, Hugo Barrera Club 26.11.2010

Odprti mikrofon Ljubljana, Hugo Barrera Club 26.11.2010
November 22, 2010 Javor Skerlj Vogelnik

Počasi končujemo naše jesensko potovanje po Sloveniji. V vsakem kraju do sedaj nas je pričakal edinstven večer in dobro vzdušje, ki so ga ustvarili nastopajoči in njihova glasba. Pred zaključkom, ki bo 15. decembra v Kino Šiški vas vabimo, da se skupaj ponovno v Ljubljani podružimo in skupaj priredimo edinstven Odprti mikrofon. Čaka nas veliko dobrih nastopov z energičnim pričetkom ob 21:00, zato bodite točni.

Enega nastopajočega bomo tudi tokrat nagradili z uro solo petja pri priznani učiteljici Nataši Nahtigal in edinemu ameriškemu Speech Level Singing inštruktorju v Evropi, Jeremyu Bruceu (http://www.vocalbridge.com). Kitaristi pa se pripravite na lekcijo kitare pri odličnem kitaristu Tadeju Koširju (Neisha, Zlatko in Optimisti …). Poleg tega pa bomo podelili še 5 CD-jev, od tega tri prvence mladih slovenskih zasedb.

Odprta turneja na RTV SLO.

Odprta turneja je ime za sklop dogodkov, znanih pod imenom Odprti mikrofon, ki se bodo jeseni odvili v vseh večjih slovenskih mestih, od Kopra, Kranja, Novega mesta do Maribora in Ljubljane. Odprti mikrofon je akustični večer, namenjen vsem ljubiteljem dobrega druženja, razgibanega glasbenega programa in navezovanja novih poznanstev. Oder je na voljo tako kvalitetnim začetnikom kot tudi izkušenejšim posameznikom ali skupinam, ki bi se radi predstavili v »unplugged« različici. Naj bo rap, pop, rock, jazz ali folk, vsem nastopajočim so na voljo dve elektroakustični kitari ter trije mikrofoni, ki poskrbijo za zanimivo akustično preobleko posameznega žanra. Dogodki bodo dobro medijsko podprti. Vabljeni vsi, ki si želite nastopanja, k prijavi na kateregakoli izmed prihajajočih dogodkov. Z različnimi nagradnimi žrebanji pa bomo poskrbeli, da se boste tako nastopajoči kot publika, počutili še bolje.

Comments (0)

Leave a reply