Novo leto prihaja kot brzovlak, v verziji `13

Novo leto prihaja kot brzovlak, v verziji `13
December 30, 2012 Marko Odič

Novo leto in cel ta vsakoletni koledarski obrat je čudovita priložnost, da posvetimo našo pozornosti tudi ne samo surferskim zadevam. Kakopak, saj je surfersko in tekmovalno leto naokoli, narava pa si je tudi vzela krajši trenutek ali dva, da se malce umiri, odpočije in ohladi.

Tako je to idealna priložnost tudi za nas in vas, da se majčkeno posvetimo tudi ne-izključno-in-samo surferskim zadevščinam, ampak da opazimo tudi vse naše bližnje, ki so tako hudo trpeli tekom celega leta, ko smo mi brezskrbno skakali po svetu v iskanju surferskih dogodivščin.

Seveda s temi bližnjimi mislimo vse tiste, kot so šefi in šefice, družine in podobne domače nadloge, žene, može, dekleta, fante, sodelavce, sodelavke, domače, tuje, divje živali in nasploh vse, ki mislijo, da nam en majhen kanček pomenijo, pa se seveda 3/4 leta tako zelo, zelo motijo. Zato …, se najprej posvetimo le-tem, ker nimajo spet toliko našega časa na voljo in razpolago.

Cel surferski svet ga je imel letos v mislih, pa naj bo ta duh še v naši voščilnici -AI!

No, ko pa opravite s temi nebodigatreba in nadlogami, pa se lahko spet spomnite na vaš in naš najljubši šport ter aktivnost, pa naj bo prostočasna ali ne, ter si skupaj zaželimo eno super prihajajoče leto, nakljub vsebovani malček vraževerni številki 13, čimveč dobrih valovnih dni, odličnih sešnov, novo odkritih spotov, polno avantur, doživetij, novih trikov, manevrov, smernikov, desk in izkušenj, aja pa kakšno vrhunsko večerjo/kosilo ali dve, kot se le-te znajo zgoditi na teh istih surfaških avanturah in pustolovščinah.

Tako da, če kanček in ščepec parafraziramo Prešerna, no pa tudi če ga ne, vseeno želimo vsem vam, lubim (je to ta morebitna skoraj zanikana parafraza?!) surferjem in surferkam, tečajnikom, tečajnicam, obiskovalcem, bralcem in seveda tudi vsem v kategoriji naključni heroj/herojka (da ne rečemo heroina, hehe) –Vse najlepše in najmedenejše v letu 2013. Se vidimo v vodi!

Vaš Ujusansa surf klub

Comments (0)

Leave a reply