Dragonov vstop v Trestlesko surf areno

Dragonov vstop v Trestlesko surf areno
August 21, 2013 Marko Odič

Še ena bolj “sponzorsko” usmerjena novica, ki pa bo razveselila vse navdušence nad ASP Prime tekmo, ki se bo odvijala sredi septembra na najljubši Sanonofrejski plaži ob železnici, spodnjem Trestlesu. Dragon okularji sosponzorirajo tekmo.

alt

Očesniki in naočlaniki Dragon so se odločili, da bodo sodelovali pri izvedbi na tem super, glassy, skoraj skejtarsko perfektnem A-frame spotu in tako doprinesli k enostavnejši izvedbi za Hurleyevo družino, ki je prevzela izvedbo organizacije.

Tekma se začne 15.septembra, web stranico bomo objavili takoj, ko bo javno dostopna. Zelo veseli bodo pa tudi atleti, katere sponzorira Dragon, saj je Micker Fanning, ki je pravkar izgubil mesto vodilnega, oznanil, da se bo z veseljem udeležil tekme, katero je začel so-sponzorirati njegov sponzor očal. 

Dober rezultat prav bo gotovo pomagal tistemu surferju, ki bo zasedel najelitnejši rezultat, ker bo poleg šopa zelencev dobil tudi celo množino točk, ki se štejejo tudi za ASPjev svetovni pokal in s tem izboljšanje na ASPjevi lestvici top tekmovalnih surferjev.

om

Comments (0)

Leave a reply