Zapestnica za odganjanje morskih ščenet?!

Zapestnica za odganjanje morskih ščenet?!
January 12, 2015 Marko Odič
mm
In Oprema

Zapestnice za zapestja so skoraj vsako leto takšen ali drugačen masovni bum, pa naj pomagajo pri ravnotežju, pri iskanju notranje uravnovešenosti oz.duševnega miru, kakšne pa samo z bravnimi kombinacijami kažejo pripadnosti posameznika tem ali onem športnem podjetju ali nečem čisto svojstvenem.

A …, seveda pride zdaj na vrsto točno tale “A”, a zdaj sta se od tastarga Garrisona mulo in on sam (fotr oz.oče Garrison, brez southparkovse povezave, prosimo lepo) povezala v poslovno partnerstvo in začela proizvajati okozapestno objemko/zapestnico, ki oddaja elektromagnetna valovanja. Saj sta surferja, kajpak. Torej zadeva spušča EM valovanja, ki odganjajo nikogar drugega kot dotične, zgoraj omenjene sive mrcine z ostrimi plavutmi in zobmi, ki tako rade tavajo po morju in iščejo hrustljave…, prigrizke.

Takale zgleda tale zadeva. Hipstersko sive barve, široka pa ravno toliko kot rolex paščki, tako da morda postane tudi sodobno nosilo za visokocenovne ure. Ali pa tudi ne.

Takale zgleda tale EM zadeva. Zgleda sodobna, hipstersko sive barve, ravno prav, široka pa ravno toliko kot rolex paščki za ure, tako da morda postane tudi sodobno nosilo za visokocenovne odštevnike premikajočih se planetov in zvezd. Ali pa tudi ne.

Zadeva se imenuje Sharkbanz(aid), ok, tale aid smo dodali mi, ker se vse sliši skoraj kot kakšen festival, a zadeva je bila testirana v vseh mogočih akvatorijih na vseh mogočih testnih subjektih, kateri upamo, da niso že udomačeni in stroka pravi, da zadeva deluje. Seveda imamo vsi na izbiro ali  kupimo ščeneteodganjajoče neoprene ali tele EM (elektromagnetne) zapestnice, ali da jih odganjamo na star način, z golo nado, ali kako drugače.

Je pa prav zanimiva misel, ali se bo tudi tole oz.tale zadevca razširila tako masovno kot kakšen gopro snemalnik, ali kaj podobnega. Tako, sedaj smo pa uporabili že toliko alijev, da nas je kar zaskrbelo, da še nas ne obišče kakšna manjša arabska delegacija s smrkastičnimi paketi, npr. Alibaba in 40 razbojnikov.

 

Comments (0)

Leave a reply